Thursday, October 25, 2012

"Doodle" Pertama Aku


Assalamualaikum :)


doodle


Ini dia doodle pertama aku, aku kalau tengok pun rasa macam nak ketawa. Funny la aku punya doodle, tempang sana sini hahaha. Al-maklum la orang baru belajar ni kan. Pakai publisher ja sebab belum mahir nak guna lain-lain software macam photoshop, photoscape and so on la. Aku sebenarnya tak sabar nak balik kampung, lama gila aku tak tengok wajah my mother padahal baru 2-3 bulan tak jumpa haha. Rindulah dengan masakan ibu. Apapun SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA kepada semua blogger :)

-sekian-



with love~rrp.cik itah

18 comments:

  1. Cantik juga tu bg org yg ptama kli buat.. Teruskan usaha ye.. Slmat berharii raya utk cik itah juga.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. waa.. cantik r..
    selamat hari raya haji.. ;)

    ReplyDelete
  4. slmt ariraya qurban yee cik Itah tuuu..

    ReplyDelete
  5. Cute ^_^ Good try Cik Ittah...
    BTW, Selamat Hari Raya AidilAdha Cik Ittah...

    ReplyDelete
  6. Not bad la 1st time wat doodle. hehe. Salam aidiladha :)

    ReplyDelete
  7. wah benar^ sangat Cantik juga nih
    saya sangat setuju dan menyukainya
    terima kasih

    ReplyDelete
  8. comellah awak doodle tu...hehehe..selamat hari raya awak :)

    ReplyDelete
  9. eh...rasa macam da komen.. adakah komen saya tak dapat dikesan? sob3..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya! dan selamat melukid dodol. erk doodles hihihi

    ReplyDelete
  11. @boni kacak ahaha bukan tak dapat dikesan tapi tuan punya blog lambat approve ..:D

    ReplyDelete
  12. good try..sy pakai excel..power jugak tool2 microsoft ni kan..:)

    ReplyDelete