Monday, October 15, 2012

Ramai orang tak suka Monday, kenapa ?


Assalamualaikum :)

There are many people hate Monday. 
Why and why? 
Mungkin sebab hari isnin adalah permulaan hari-hari kesibukan kot..
Apapun let's do our best today!
Roomate aku and the group present (VIVA) projek akhir mereka hari ni
GOOD LUCK , mate !! I LOVE U sebagai kawan hihi
Aku pula pojek akhir present 2 november nanti
Hopefully , semua ok :)





with love~rrp.cik itah


18 comments:

  1. tak suka sebab tak abis rehat lagi ari minggu..tak pun nak pegi jalan2 lagi..... huuhuu

    ReplyDelete
  2. Setuju 100%...
    Siapa2 yang suka Monday memang workaholic :-)
    Good luck for your presentation Cik Itah ^_^

    ReplyDelete
  3. To be in love is the best way to see the life at it’s best

    ReplyDelete
  4. yes saya laa salah seorg pembenci ISNIN ;p

    ReplyDelete
  5. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  6. @Jna marcello hahaha..tak elok benci isnin nanti dia benci kita balik ehe

    ReplyDelete
  7. Hari pertama dalam minggu baru mesti lah bersemangat.

    ReplyDelete