Tuesday, November 6, 2012

"i am so nervous!"


Assalamualaikum :)

Dup dap! Dub dap! Jantung aku bagaikan orang jatuh cinta pandang pertama menunggu esok hari. Esok aku  and the group ada VIVA (oral presentation) projek akhir. Dah lah sebelum ni penyelia asyik nak reject proposal kitaorang, ada saja yang tak kena. Now tiba masanya ber 'dating' dengan penilai tapi i wish supaya tak kena hentam macam senior-senior aku yang sebelum ni. This is my first time, rasa nervous sangat! Apa nak buat ni? Aku belum ready lagi, oh tidak! Aku macam nak nangis pun ada, i need my MOM right now. I need support :( . Apapun good luck to me and good luck kepada semua student last sem PKK. Permudahkanlah urusan hambaMu ini ya Allah, amin.


with love~rrp.cik itah








15 comments: