Saturday, November 10, 2012

Twilight Breaking Dawn Part 2


Asslamualaikum :)


Korang peminat twilight tak? Aku dengar saja twlight breaking dawn part 2 keluar pawagam 16 november ni  mesti ramai yang dah tahu kan rasa tak sabar aku nak tengok. Tak sabar nak tengok wajah comel Edward Cullen! Haha..owesome sangat bila dia digandingkan dengan Bella. Harap-harap dapatlah si dia temankan aku kalau tak tengok wayang sorang-sorang lah ceritanya ni. Lokasi One Borneo, Kota Kinabalu. So siapa-siapa yang free tu jom join aku tengok twilight :)

p/s : Sibuk nak tengok wayang twlight 16 november ni padahal final exam akan berlangsung 19 hingga 24 november. Apakah sewelnya aku ni hoho



Terbuka kepada semua nuffnangers, “If you were Edward and Bella, who would you seek out to join forces with against the Volturi, and what is your battle strategy?” Klik sini untuk maklumat lanjut.



with love~rrp.cik itah





15 comments:

  1. Wilma pun minat Edward Cullen :-)
    Mesti tengok ^_^ Final part uda nie kan...

    ReplyDelete
  2. @Dunia Wilma yeahh final part..tak sabar nak tengok ni..entah macam mana la agaknya Edward & the family lawan Volturi tu..

    ReplyDelete
  3. confirmmm naaaa akan pg tgk!!!! CONFIRM! hehehehe

    ReplyDelete
  4. CP tak pernah g tgk twilight , tp memang tringin nak tgk ..

    ReplyDelete
  5. hehehe nk g tgk wayang nnt ajak le pakjoe hahahaha (gurau je )

    ReplyDelete
  6. @Jna marcello itah pun confirm pegi tengok even sorang2 tak ada kawan haha

    ReplyDelete
  7. @cweet pinky tengok la..best tau twilight kalau cp tengok dari awal..sy semua part ada simpan dalam laptop bermula dr twilight saga, new moon, eclipse sampailah breaking dawn part 1..ne xsabar nak tengok part 2 ni..entah apalah kesudahannya

    ReplyDelete
  8. hehehe saya tak pernah tgok pun citer tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. hahaha , tp awat lama sangat nak abes , hehehe , dah macam kartun jepun jerr , isteri dye dah mengandung kan ... sampai mase t , CP tgk gk ... mood ngah mencari , tp kena tgk time masa dah btol3 lapang la ...

    ReplyDelete
  10. best kott crite tu .. my feveret movie . nak tengok tapi xde maselagi . maybe weekend nie . insyaallah ..

    ReplyDelete
  11. sis blm pernah layan citer ni wpun kat you tube ... hehehee

    ReplyDelete