Thursday, August 22, 2013

Segmen : Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2


Assalamualaikum :)

Rasa nak buat entry tapi tak tahu nak buat entry apa otak blurr huhu tiba-tiba ternampak pula segmen ni dekat blog P.C.L aku pun terbuka hati nak join. Ikhlas ni tak tipu hihi . Daripada blog ni tak ter'update baiknya aku join segmen :)

P/S : Actually today my boss birthday tapi aku tak berani nak wish , maluuu. Lagipun aku ni pekerja dia ja kot bukannya friend or best friend. You all rasa aku patut wish tak ?



Segmen : Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!




with love~rrp.cik itah

38 comments:

  1. salam perkenalan dari kenit, membalas kunjungan di sini dari segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan mselim3 datang membalas datang dari segmen yang sama.

    http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen...
    Selamat berkenalan...
    Selamat hari Raya...

    x0x0 ^_^

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum tuan tanah hehe

    datang lakukan kunjungan balas :D

    dari segmen yang sama ni hihi

    selamat bersegmen semua bloggers yang handsome dan comel :D

    http://traveloganwarismail.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah, dari segmen yang sama
    jom follow disini http://lucd007.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  7. dari segment yang sama juga,. done folow di sini :)

    ReplyDelete
  8. Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
    Kalau ada masa jemput siggah blog saya dan tengok giveaway menarik yang dipaparkan :D http://twinkleeestar.blogspot.com/
    Btw, let's join this awesome giveaway !


    Jom rebut peluang menangi duit raya RM 50 !
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html


    Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


    Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belakaa :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html


    Hadiah teddy bear gergasi sebagai tawaran ! Jom join sekarang :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    Nak dress dari Softly Shop secara percuma ? Jom join giveaway ini ! :D
    - http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Thanks cik ilah sudi singgah and follow Blog santai..senang-senang datang lagi ya...

    ReplyDelete
  10. salam kenal.singgah sini .done follow

    ReplyDelete
  11. akak membalas kunjungan dari segmen yang sama.. good luck adik.. :D

    ReplyDelete
  12. alahai tak sempat nak join..selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  13. melompat di cny...dr segmen yg sme.. =)

    ReplyDelete
  14. bloghopping dan follow sini dari segmen yg sama..
    #499

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen =) alaaa..wish je..mana thu dpat bonus :D he3

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yang sama, done follow sini..jemput follow and singgah blog i jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  17. pssstttt.......iman kayuh basikal dri umah kak farah

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  18. lama juga hana xjoin segmen n ga.. huhu masa xmengizinkan.. lagipun banyak entry tertunggak..

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum..jemput join segmen ni..masih ada masa..tepat 12.30 malam ini akan ditamatkan..ayuh eratkan silaturahim mlalui segmen ni sesama blogger sambil blogwalking. :)

    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-salam-ukhuwah-dari-blogger.html


    singgah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. dr segmen yg sama tq singgah my blog...

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum . balas singgahnya :) maaf lambat :D

    http://aineddihar.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Selamat bersegmen. Done follow sini jugak #509 :)

    ReplyDelete
  24. balas kunjungan sini..:)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  25. trsilap link, http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    ReplyDelete
  26. baru sempat membalas kunjungan.. :)

    singgah dan follow sini.. #511

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  27. salam itah..esok join segmen pcl plk eh.."Segmen sempena Besday mamaD"

    ReplyDelete
  28. Selamat bersegmen zara pun join gak..=D

    ReplyDelete
  29. As salam..maaf lambat balas kunjungan.

    Salam perkenalan

    ReplyDelete