Monday, September 23, 2013

ChurpChurp I Am Blurr :D


Assalamualaikum dan salam sejehtera :)


Okay guys i'm back. Baru dua hari kot aku tak online churp churp da ubah layout. Seriously aku tersangat la blur nak guna hahaha. Siapa yang baik hati tu boleh kongsi tak macam mana cara nak ambik gambar setiap campaign tu then nak buat dia jadi kecik macam kat bawah header aku tu? Aku tak reti la korang hoho. Dah la wifi sekarang ni banyak buat hal ee ee ee geram! Kalau aku tetiba menghilang tak terjah balik blog owesome korang tu faham faham saja la ya :(







with love~rrp.cik itah


28 comments:

  1. saya pun sama tengah blur dengan churp churp ni...

    ReplyDelete
  2. dh lama xbuka churp2 nih...nk kena jenguk blk gayanya

    ReplyDelete
  3. saya x ade pun acc churp churp ni :)

    ReplyDelete
  4. owh , yer ker ? cuba tgk ... sorry , tak tau la dik ...

    ReplyDelete
  5. emmm dah lame jgk ni tak buka churpchurp.

    ReplyDelete
  6. dah lama jugak tak buka churp2 ni. huhu

    ReplyDelete
  7. LAMA DAH TAK BERCHURP-CHURP.. :)

    ReplyDelete
  8. Hmm dah lama kita tak menjenguk my churp-churp ita..so takleh nak tolonglah...

    ReplyDelete
  9. hehehehhehe acik blur ..dah lama tak bukak lagi blur melihatnya

    ReplyDelete
  10. lama tak skodeng churpchurp..haha

    ReplyDelete
  11. churp churp ni macam mana?xda account churp2 ni :D

    ReplyDelete
  12. nana xda akaun churp2..xdapat nak membantu,huhu.....try itah google je,search tutorial letak iklan churp2 bawah header..hehe...

    ReplyDelete
  13. dah bertukar? nanti nak tengok la :)

    ReplyDelete
  14. tak dapat nak bantu sebab akak pun takde akaun churp-churp tu..

    ReplyDelete
  15. betul tu...baru je bukak harini..eh dah lain!! pening nak guna macam mana

    ReplyDelete
  16. dah lama betul tak bukak churp churp..sama jugak blur sometimes

    ReplyDelete
  17. pcl ada akaun churp2 tp jarang sangat pi check..entah2 berjuta RM dah masuk .:)) tak dapek nolong kamu.

    ReplyDelete
  18. dulu pernah ada akaun churp2 ni..tp dah lama tak bukak >.<

    ReplyDelete
  19. akak ada gak daftar churp2 ni tapi xbuat apa pon dt pon ada 80 sen tu ja dari tahun lepas hehehe

    ReplyDelete
  20. I stopped 'working' with ChurpChurp, so I don't have any ideas. Sorry, not much help here.

    ReplyDelete
  21. haha..sbar2 =) biasa la 2 line internet..kdg2 dia ok..kdg x..hmm bab akaun churp2 tu xthu la pula..sbb xbt pn..

    ReplyDelete
  22. churp churp tu ape??? makanan ke?
    huhuhuhu...

    ReplyDelete
  23. umi pun tak tau dear .. hihi ..kalau tak dapat nolongnye hihi

    ReplyDelete
  24. akk pun blur2 je ngan rupa baru dia.. senang lagi rupa yang lama tu..

    ReplyDelete
  25. Eiqa pun blurrrrrrr sangat pasal niee. Nak letak dalam blog tp tetap aje blurrrrr. ehehe

    ReplyDelete
  26. tak blh nak tolong.sebab sis mmg tak tahu apa2 sal churp churp..hehe

    ReplyDelete