Friday, September 20, 2013

Ice Age 4


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Nak tanya. Suka tak layan cerita kartun kat bawah ni?

cartoon

kartun


Kartun ni bertajuk "Ice Age 4 Continental Drift". Aku suka sangat layan sebab cerita dia lucu namun tetap ada pengajaran yang tersirat. Kartun ni lebih kepada kekeluargaan dan persahabatan.

P/S :
Nak bagitahu korang ini last update sebelum aku menghilang untuk beberapa hari. 
but don't worry sekembalinya aku nanti aku pasti akan terjah blog hebat korang tu.
kalau ada sepuluh entry korang yang aku tertinggal 
sepuluh sepuluh tu jugak pasti akan ku baca dan komen haha
 Gonna miss guys!

As salam :) take care of you , sahabat alam maya hee <3




with love~rrp.cik itah

28 comments:

  1. KENAPA TAK LETAKKAN TAJUK ICE AGE 2 TU.? :)

    ReplyDelete
  2. my other half dan zara suka layan kartun ni.hihihi..

    ReplyDelete
  3. akak jarang tengok kartun tu.. wah, adik nak menghilang pergi ke mana?

    ReplyDelete
  4. Nanti kembali sila terjah ke blog saya juga :D

    Salam Kenal.. :D

    ReplyDelete
  5. ice age 1 pun hana xpernh tengok.. tak tergerak hati nak tengok.. tapi kalau dah tengok mesti nak tengok yang ke 2 3 4 kan kan.. macam hana tengok finding demo. mula2 xminat lepastu bila dah tengok.. seronok giler.. hehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah tgk lagi wpun anak buah selalu tgk kartun ...

    ReplyDelete
  7. Have a good break cik ta...enjoy yourself k..

    ReplyDelete
  8. citer ni best ^^
    kartun pn comel,,hehe

    ReplyDelete
  9. My Dad suka sangat tengok cerita-cerita kartun yang ada selit beberapa pengajaran macam kartun yang awak sebut in this entry.

    ReplyDelete
  10. hmm, saya tak pernah tengok cerita ni..tapi macam best jer sbb ada unsur2 kekeluargaan..

    ReplyDelete
  11. yeay sama..kita pun suka tgk kartun..hihi

    ReplyDelete
  12. eh2...nak g mna ni?apa2 pn take care juga ye itah.. :)

    ReplyDelete
  13. Nak pergi maneeeeee.??!! :(
    Jangan tinggal blog lama-lama..
    Nie pun eiqa excited nie nk masuk blog nie..
    Dah berapa hari tak blogwalking..

    Oh, yee, eiqa x pernah tgok kartun tuu tp tahu kewujudan cerita tu, ehehee

    ReplyDelete
  14. tak pernah plak tengok Ice Age ni.. tapi org cakap kelakar. hehe

    ReplyDelete
  15. cerita nie comel ,acik suka sanbgat :) hahahaha

    ReplyDelete
  16. ha3..rajinnya nk terjah 10 entri =) smoga smuanya ok..citer 2 xpnh tgok pn n thu pn kewujudannya he3..yg thu ice age mmg lucu :D

    ReplyDelete
  17. wah wah. layan kartun je kan.. ahaha.. sy layan je citer kartun. kadang2 perlu jugak kan jadi kanak2 riang tengok kartun walaupun dah tuo. haha :D

    ReplyDelete
  18. si kecik Aisy tu memang suka nengok ice age ni,boleh pulak dia gelak sorang2,hehe...

    ReplyDelete
  19. kelakar citer ni kan..katun pun comel dan lawak je.

    ReplyDelete
  20. akk kureng sikit ngan kartun2 ni.. kecuali upin ipin..haha

    ReplyDelete
  21. ishh, minat gilaa ehh dgn kartun.?? ehheee

    ReplyDelete
  22. sia tak minat tgk citer katun. tapi upin ipin sis layan..haha

    ReplyDelete