Tuesday, September 10, 2013

Happy Blogwalking


Assalamualaikum :)


Macam biasa. Aku join segmen lagi hee.
Segmen kali ni di tag oleh Kak Kinah.
Thanks akak for that tag i really really really appreciate it haha 
kebetulan aku tengah mencari segmen nak join tu yang happy gila bila kena tag.
So..mengikut tuan punya blog yang anjurkan segmen ni peserta kena tag dua orang rakan blogger.
Nak tag siapa ya? Dia atau dia ataukah dia?
Fikir fikir dan fikir akhirnya aku pilih seorang Adam dan seorang Hawa hee :)

Tag :



P/S : Klik pada banner untuk join segmen :)



with love~rrp.cik itah

14 comments:

  1. Terima kasih Cik Itahhh.!! :)
    eiqa da join daa, ehehee
    adehh, bersama-sama Encik Fais gituu, hohoooo

    ReplyDelete
  2. tq sudi join ^^
    piqa da letak dalam senarai peserta
    then Happy Blogwalking ;)

    ReplyDelete
  3. Slm Itah.. akak dtg bw dr segmen yang sama... sambil menyumbang tabung nuffnang awk! hehe.. owh, akak follow blog awk tau.. salam kenal! <3

    http://myownworld-eus.blogspot.com/2013/09/happy-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. terima ksih tag =) he3..ambe b.mark dlu yup..lmbat lg trikh ttp 2..

    ReplyDelete
  5. slmat bersegmenn :D balas kunjung hehe :D dan FOLLOW!

    ReplyDelete