Monday, September 16, 2013

Pulihkan MOOD Dengan Farm Frenzy!


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


farm frenzy


Budak-budak? Yeah i know this game selalunya budak ja yang layan tapi tak salah jika sekali sekala aku pun jadi budak layan game macam ni hoho. Seronok kot sebab dapat pulihkan mood aku yang down akhir-akhir ni. By the way , SELAMAT HARI MALAYSIA buat seluruh warga Malaysia yang duduk kat dalam negara mahupun luar negara. Ni nak kongsikan sikit story dengan korang , macam yang korang tahu dekat entry ini aku ada mention pasal atok aku kan, malam tadi atok kena tahan dekat wad. Korang doakan atok aku cecepat sihat ya. Aku tahu korang-korang ni baik hati dan aku sayang korang semua biarpun kita cuma kenal kat alam maya :)


P/S : Entry ni pendek ja tapi entah kenapa aku mengambil masa tiga puluh minit hingga satu jam nak publishkan :D



with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. akak pun selalu main game offline.. p.s: selamat hari malaysia..

    ReplyDelete
  2. assalaualaikum..semoga atok cik Itah cepat sembuh seperi selalu..

    Selama Hari Malaysia . cuti-cuti ke mana?

    ReplyDelete
  3. selamat hari malaysia cik ta..have a good day k..

    ReplyDelete
  4. asl kan dpt hilangkan stress jadi budak2 pon ok ja kan ^_^

    ReplyDelete
  5. dulu selalu jugak main game ni. :D

    ReplyDelete
  6. game fb ke?? jrg ambe main game on9 =) lainlah kalau line internet kuat..

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.selamat hari malaysia.semoga atuk cepat sihat ya...

    ReplyDelete
  8. haha comel je game ni...siap ada kerbau lagi.ehh ke lembu? badak?heee

    ReplyDelete
  9. heee...feveret game ni:) time practical dulu sempat lagi main game ni dalam opis,sampaikn opismet pun terpengaruh ngan nana main game ni,siap install dlm pc memasing:)

    ReplyDelete
  10. Semoga atok cepat sembuh ye, aminnn. :)
    Ok lg game nie dari eiqa..
    game anak patung make up make up laa, dandan rmbut laa, ahhaaa

    ReplyDelete
  11. DULU PERNAH LAYAN JUGAK.. SERONOK.. :)

    ReplyDelete
  12. @Eiqa Almond game eiqaa lagilah game bebudak hahaha :P

    ReplyDelete
  13. @S.K.A bukan la...install terus kat laptop , tak pakai internet pun :)

    ReplyDelete
  14. kalau sally tak main dah..hahaha...sally ni jenis cepat bosan :P

    ReplyDelete
  15. hehe..tgh takde mood ,layan game ye.salam kenal dari CM, datang dr segmen review blog sheila 2.0.

    ReplyDelete
  16. mun xpernah men ni..hehehe..ape2 pun..selamat hari malaysia :)

    ReplyDelete
  17. semoga atok itah cepat sembuh ye..aminn :)

    ReplyDelete
  18. mama dulu layan game ni, kat level beratus-ratus... hihi lepas tu bila fed up, blok terus.. kihkih

    ReplyDelete
  19. hehehheeeeee :P
    tahuu tak peee..
    kihkihhhh

    ReplyDelete
  20. wahh acik tak pernah pula main game nie..macam best je :)

    ReplyDelete
  21. lebih kurang cam farm tycoon je.. hehehe :P bestnya yang game2 camni ley save pastu men balik kan? offline mode la katekan ..hihih

    ReplyDelete
  22. selamat hari malaysia..best jugak layan game..sy bile xleh tdo..main game kat hp nokia tu..boring2 asyik game over..tdo lah..hehe

    ReplyDelete