Saturday, September 7, 2013

Review Blog 2.0

Assalamualaikum :)




Seperti Kak Sheila aku pun nak meriahkan masa lapang aku dengan join Blog Review ni. Otak tengah kosong sekarang ni tak ada ada idea nak taip apa. Kalau korang berminat nak meriahkan aktiviti lapang Kak Sheila bolehlah klik pada banner. Sila..sila jangan malu jangan segan. Syarat nak join pun senang dan mudah :)

P/S : Esok aku cuti itu bermakna aku pun cuti dari dunia blogging ni selama 24 jam. Aku nak rehat puas-puas , penat kerja. So see you on Monday :)



with love~rrp.cik itah

16 comments:

  1. selamat pagi!hari ni keje ke?hehe..niesa keja..xbest!rajin ye join..have a nice day itah.. :)

    ReplyDelete
  2. good luck =) ape mkna 2.o tu?? hu3

    ReplyDelete
  3. @Niesa
    kerja..huhu sy cuti 2 kali sebulan je..

    ReplyDelete
  4. @S.K.A haa..itu fais kena tanya sendiri dgn kak Sheila sebab sy pun tak tahu xD

    ReplyDelete
  5. Alamak macam menarik ni tp dis wik xdpt nk gigih mengonline sbb kursus.uhuk2

    ReplyDelete
  6. Alamak macam menarik gak ni.tapi can't make it dis week sbb kursus seminggu uhuk2

    ReplyDelete
  7. @afzalsukasuki xpe..nak buat mcm mana kan , rasanya kursus tu lebih penting..insyAllah ada peluang dapat la join tu nanti :)

    ReplyDelete
  8. all the adik.. akak pun baru join tadi.. hehe..

    ReplyDelete
  9. SELAMAT 'MERIEW..' HEHE.. HANCUR BAHASA MELAYU SAYA CAMTU.. :)

    ReplyDelete
  10. Lagi sekali all the bestt.!! hehehe
    hamboiii cuti 24 jam toruss >,<

    ReplyDelete
  11. good luck. rajin join segmen yea..hehe

    ReplyDelete