Tuesday, September 10, 2013

SEGMEN PERTAMA CHE YAM


 Assalamualaikum :)

SEGMEN PERTAMA CHE YAM

Birthday girl hari ni rajin join segmen haha cantik banner segmen ni..i like
syarat nak join mudah dan senang macam segmen-segmen sebelum ni
aku nak ajak korang-korang yang rajin tu bersama memeriahkan lagi segmen pertama Che Yam ni
tandanya untuk bagi sokongan sekaligus merapatkan silaturrahim
kita sesama blogger :)


P/S : Macam biasa klik pada banner untuk join :)



with love~rrp.cik itah

24 comments:


  1. Salam Cik Itah...terima kasih sebab sudi join segmen yam ni. Good luck yer ! :)..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen ye cik itah :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday and good luck! :D

    ReplyDelete
  4. drop by here ..join segmen che yam jgk :)
    gud luck la ye
    singgah smbil mnabung utk dia skali ^.^

    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  5. saya follower 548 melapor diri. heee.. selamat bersegmen dan salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. datang membalas knjungan dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yang sama...good luck..(^_~)

    ReplyDelete
  8. slm cik itah..akak dtg membls kunjungan...gud luck dear!

    ReplyDelete
  9. zaza balas kunjugan^^ gud luck jugak ye!!

    ReplyDelete
  10. SALAM

    DARI SEGMEN YANG SAMA

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  11. assalam..
    Salam perkenalan dari cinta03..
    datang dari segmen yang sama..
    http://bebelancinta03.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  12. singgah n follow sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  13. terbang dari bumi UMP ke sini kejap...
    bertemu di segmen yang sama...XD

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  14. Good luck :)

    http://erynix.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Salam..Jom singgah kembali..dari segmen yg sama ;)

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam_11.html

    ReplyDelete
  16. Salam..Jom singgah kembali..dari segmen yg sama ;)

    http://niconabiela.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam_11.html

    ReplyDelete
  17. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete
  18. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/09/segmen-pertama-che-yam.html

    ReplyDelete