Saturday, September 7, 2013

Segmen Tambahkan Follower & Isi Tabung

Assalamualaikum :)



Ouchak! 

Selamat petang. Hee aku join segmen lagi:) 
Segmen kali ni daripada Kak Kina p/s umur dia sama macam kakak aku thats why panggil kakak hee 
tapi dia sebenarnya muda lagi baru 24 tahun :) 
Seperti sebelum-sebelum ni syarat nak join pun mudah dan senang. 
Bolehlah klik pada banner untuk join.


P/S : Jom meriahkan segmen.



with love~rrp.cik itah

41 comments:

  1. wow itah orang pertama join segmen akak, good luck :)

    ReplyDelete
  2. @Kin Naz hehehe yke? semoga segmen ni mendapat sambutan kan akak ..:)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERSEGMEN.. TAJUK SEGMEN MACAM BEST JE.. :)

    ReplyDelete
  4. Insya Allah, itah promotela yer, benefit pada itah gak

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.rasa cam nak join juga ni

    ReplyDelete
  6. wahhh rajin join segmen.. slmt bersegmen tau cik itah hehe

    ReplyDelete
  7. follow sini....dari segmen yg sama ^^

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen and good luck ya..

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama, saya follow dan klik2 kat sini..


    http://www.alynamalyn.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen =) he3..follower ramai pn nk tmbah lg ye..

    ReplyDelete
  12. @S.K.A join tandannya untuk bagi sokongan sekaligus dapat meriahkan segmen ehehehhe

    ReplyDelete
  13. Hi!:) thanks for d visit. best of luck to u.

    http://mychickenfloss.blogspot.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung-by.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen sama.. done 5 churp2 kat sini.. >_<

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama n smbil follow u..:)..follow me back..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan:) Ros singgah sini dari segmen yg sama :) done follow, #563.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  18. datang singgah dan isi tabung di sini dari segmen yg sama

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/09/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen yg sma :)dh follow cik itah..

    http://namakusuzy.blogspot.com/2013/10/segmen-tambahkan-follower-isi-tabung.html

    ReplyDelete