Wednesday, September 11, 2013

SUSHI


Assalamualaikum :)



Hujan lagi petang ni , maklum la sekarang kan musim hujan. Tapi bukan nak cerita pasal tu, ni nak cerita pasal sushi. Melayan cerita BiskutCelup pasal Jepun dan Sushi tadi uwahhhh buat aku terliur macam terasa rasa da aku tengah mengunyah sushi adoii. Tak boleh jadi ni..kaki aku kena merayau ni pergi Sushi King haha. Dalam banyak-banyak gambar sushi yang aku google tadi aku pilih gambar kat atas tu sebabnya itu adalah sushi kegemaran aku. Nama dia aku tak hafal yang aku tahu aku memang suka makan. 


P/S : Jom temankan aku pergi Sushi King :)




with love~rrp.cik itah

22 comments:

  1. sy pun minat sushi tu jgk dulu..lagi2 kalau tambah wasabi sikit..hee :P

    ReplyDelete
  2. akak tk pernah lagi makan sushi.. sedap ke adik?

    ReplyDelete
  3. wahh sedap kalau dapat makan sushi nie ... tapi acik tak suka :)

    ReplyDelete
  4. Wah!! makanan kesukaan zara ni..huhuhu..dah la ujan2 ni ..lapo je keja perut zara ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. shushi ni not really my favorite tapi kalau sekali-sekali tu kira oklah..

    ReplyDelete
  6. TAK PERNAH MAKAN SUSHI WALAUPUN SATU MASA DAHULU SEMASA SYA TAMAT BELAJAR, PERNAH BEKERJA DI RESTORAN SUSHI KING.. :)

    ReplyDelete
  7. ha3..pulak dah..peminat sushi rupanya =) xpnh pn lg mkan..tkot nk mkan pn ada he3..

    ReplyDelete
  8. fae dah lama x makan sushi huhu asyik2 meng-korea je hehe.

    ReplyDelete
  9. sedapnye mkn sushi.. fiza ader 2 entry pasal mkn sushi.. nie satu drpdnye.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/kerana-takoyaki.html

    ReplyDelete
  10. Jomm.!! Tapi orang tu kena la belanja kiteee, ehehhee :P
    Eiqa suka jugak makan sushi tapi ketam aje leeee. ngeeeee
    Yg lain mahu muntah balikk kangg ;D

    ReplyDelete
  11. gullppp!mcm nak mkn sushi gak la...mcm sedap jee..

    ReplyDelete
  12. wah makan sushi hr ni yer...jom nk teman kihkihkih

    ReplyDelete
  13. Suka mkn sushi tp jrang plak dpt mkn.susah nk jumpa.klu jumpa pon.. family plak xmkn isk2

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. heee sheila tak suka sushi. takut dan geli nak makan benda mentah ni. hehehhee ;p

    ReplyDelete
  15. suke2 sangat suke sushi..nak teman?:)

    ReplyDelete