Thursday, September 19, 2013

Wordless 2 : Status FACEBOOK


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


wordless 2



PrintScreen from Facebook
Ni fake account ke apa aku tak pasti, yang aku pasti orang ni ada pm aku then bila tengok profile semuanya berunsurkan seks termasuk timeline cover. He's not in my friendlist.


P/S : Apa komen korang??



with love~rrp.cik itah

29 comments:

  1. kalau ima jumpa org mcm ni block je trus walaupn x kacau kita.kot2 nanti dia kacau..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum itah. eeeeeeee gelinya. kut ye pun fake account. tak rasa malu ke update status camtu?

    ReplyDelete
  3. ptt report je kt fb dak neh..ish3, letak la gmbar real..cm main2 pn ada..

    ReplyDelete
  4. block aje. menggelikan. salah guna media sosial ni..huhu

    ReplyDelete
  5. bahayanya.. jangan terpedaya dengan makhluk macam ni.. :(

    ReplyDelete
  6. mcm2 org zaman sekarang nie..dh
    ada internet mcm2 boleh buat...

    ReplyDelete
  7. dasyat nie... adehhh ada juga orang macam gini

    ReplyDelete
  8. nowdays mmg mcm2 benda yg pelik..bek berhati2..

    ReplyDelete
  9. mental problem agaknya..ishkk..memalukan

    ReplyDelete
  10. Patut kena buat report ja akaun macam ni.

    ReplyDelete
  11. kenapa lah skrg mcm dah xde rasa malu..:(

    ReplyDelete
  12. masalah mental orang macam ni..patut kena banned je terus kan...

    ReplyDelete
  13. ni orang sakit jiwa kot... pakai gambar orang, tulis status bukan-bukan, mama dah pernah terkena dengan orang begini..

    ReplyDelete
  14. Kita bunuh diaa.!!
    Hiyaaaaa.!! Hhahaa
    Eeeuuuwwww..
    Geli orang macam tu..
    Block ajee teruss..

    ReplyDelete
  15. apaaa la..dah macam xde kerja lain agknya..

    ReplyDelete