Saturday, October 19, 2013

AURAWHITE Beauty


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


produk kecantikan
produk kecantikan
Google

Ni nak kongsikan dengan korang tentang produk yang aku tengah try sekarang ni AURAWHITE BEAUTY. Baru ja dalam beberapa minggu belum pun sampai sebulan tapi kesan da mula nampak da. Kalau dulu memang tak sah kalau tak pakai pelembap bibir confirm bibir kering dan merekah. Jeragat pun da mula hilang hihi. Tapi cara pengambilan tu kena la dengan cara yang betul jangan main hantam ja hehehe. Setiap pembelian akan dapat barang percuma tau tapi ikut dengan jenis perisa atau produk yang kita ambil. Macam aku AuraWhite Pure 900 000MG perisa berry dapat free shaker dan serum muka AuraWhite. Kakak aku pula try AuraWhite Pure 1Million MG perisa coklat dapat free shaker dan mini AuraShine Tablet.

KEBAIKAN AURAWHITE :
  • Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
  • Anda dapai merasai kesan dalam 14 hari.
  • Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia.
  • Merawat serta mencegat jerawat.
  • Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK.
  • Mengecilkan liang roma.
  • Merawat Enzema dan Prorisis.
  • Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit.
  • ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE.
  • Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut.
  • Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan.
  • Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan.
  • Mencegah kerosakan KOLAGEN.
  • Meningkatkan daya ketahanan badan.
  • Rambut dan kuku menjadi lebih sihat.
  • Melindungi daripada sinaran UA-B.
  • Menyembuhkan luka dan mencgeah parut.
  • Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga.
  • Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah

CARA PENGAMBILAN YANG BETUL :
  • Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
  • Bancuh menggunakan air mineral/air bersih biasa. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.
  • Jauhi minum/makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
  • WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
  • Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam).



P/S : Berminat? Boleh la order dekat AuraWhiteBeauty.com atau agen terdekat ataupun dekat jesseltonborneo.com (Sabah) :)


with love~rrp.cik itah

16 comments:

  1. ramai yang guna product nikan cik ita..dia orang kata bagus..tapi kita ni risau sikit nak cuba coz kulit sensitive sangat...nanti cik ta buatlah testimonial sebelum dan selepas k..

    ReplyDelete
  2. adik akak baru makan aura white ni.. memang ada perubahan positif.. cuma kena banyakkan minum air kosong..

    ReplyDelete
  3. yui pernh try tp tak sesuai dgn yui sbb kulit kaki jadi merekah truk pula..huhu

    ReplyDelete
  4. produk ini hebat, tapi harganya tu.. aduh.. hihi

    ReplyDelete
  5. @Raudzah Z insyAllah akak nanti sy buat hihi kulit sensitif ni payah sikit tak semua produk bole ngam ..

    ReplyDelete
  6. @nuyui a.k.a miss YUI biasa la yui tak semua produk bole ngam dgn kita hihi mungkin ada lagi produk lain yang lebih sesuai dengan kulit yui :)

    ReplyDelete
  7. semua org kate menda ni bagus..tp xmampulaa..

    ReplyDelete
  8. anak bunda pun guna produk ni...memang nampak perbezaannya...

    ReplyDelete
  9. dah komen kat atas tu banyak kata bagus , ada kesempatan nanti nak gak try ...

    ReplyDelete
  10. pernah temankan kwan beli aurawhite ni....tapi berkesan kah? hiihi..kalau aku memang jarang la guna produk2 ni..asli tanpa sebarang produk..aiseh..hahahha

    ReplyDelete
  11. produk ni bagus.. tp harga leh tahan...hee

    ReplyDelete
  12. mcm pnh dgr produk ni..details pnerangan..igtkn dia yg jual..bru nk mintak free 1 =)

    ReplyDelete