Thursday, October 24, 2013

Busy With Jelly!


Assalamualaikum dan salam sejehtera :)

klik untuk tumbesaran


Selain blogwalking inilah kerja aku bila online
Layan 8share tapi sekarang diorang busy with jelly!
so tak boleh nak buat apa da hukhuk layan churpchurp ja la :)


terbaru dari churpchurp ;


     



with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. haah la tdi kita try buka pun macam tu juga :)

    ReplyDelete
  2. semua aku ada acaunt tuh,,tapi mls nak promote oww..heee..apalagi dgn nuffnang yg kedekut habis,,kan cik itah..ngee

    ReplyDelete
  3. dua2 tu nana takda,,nuffnang dihati,cewah!hihi...

    ReplyDelete
  4. kita pun hari-hari mesti nak check 8share..suka bila ada additional income..better than my nuffnang..

    ReplyDelete
  5. mama churp2 malas nak layan dah, hihi, layan nuff je lah nampaknye

    ReplyDelete
  6. banyak juga pelabaruan rupanya =)

    ReplyDelete
  7. macam mana nak layan cik itah? tunjuk ajar..hee :)

    ReplyDelete
  8. ein xreti gune churp churp nie.. huuuuu

    ReplyDelete
  9. Aku bru lg guna churp-churp ni...income msh 'zero'.... Huhuhu

    ReplyDelete
  10. Aku bru lg guna churp-churp ni...income msh 'zero'.... Huhuhu

    ReplyDelete
  11. x pandai lah nak main churp2 ke 8share ke..x pandai..harap nuffnang je hahaha...please lah ajar..

    ReplyDelete
  12. terkejut kejap. ingat cik itah bz masak jelly.hehe

    ReplyDelete
  13. hari ini tak sempat pun nak bukak 8share..jap lagi nak gi tengok jap laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. dah lama xbuka churp2.. tak tahu nak promote camner..

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah. Jemput bertandang ke Inspirasi Wanariahamiza.

    http://wanariahamiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. DULU RAJIN JUGAK BERIKLAN CHURP-CHURP.. SEKARANG DAH MALAS.. TAKDE MASA..

    ReplyDelete
  17. acik dah lama tinggal semua nie hehehee

    ReplyDelete
  18. akak kurang arif pasal benda nie hihihi

    ReplyDelete