Sunday, October 27, 2013

Kasut Murahku | Oh My ENGLISH!


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)



Kasut murahku ceh kunun la :D tapi memang murah pun bha rm29.90 seja :)
Agak-agak la kan kalau aku berbahasa pekat Sabahan korang faham tak? he he
ni kasut aku beli last minute ni untuk temuduga esok hahaha
sebelum ni aku kerja simple ja pakai flats jarang pun ber'heels
tapi orang pendek macam aku ni memang kena pakai heels pegi temuduga barulah nampak cantik dan elegant gitu kuikuikui mengarut!
BTW korang esok aku interview dekat syarikat guamaan CHEE & CO. penah dengar tak?
for actually..aku nervous gila ni..mana taknya interview tu in english
oh my English..broken lol hahahaha harus korang ketawakan aku
banyak-banyak interview aku pegi in Malay ja tapi kali ini hoho
apa-apa pun wish me luck ya esok :)
semoga semuanya dipermudahkan bagiku..aminn..

nak bagi korang tengok anak buah merangkap anak aku sebab aku jaga dia dari baby sampailah usia dia 10 bulan ni..si comel ni asyik melekat dengan aku tau, nak pegi kerja pun susah hukhuk

comel kan macam aku? he he he :P


P/S : Acara kemuncak Tamu Besar Kota Belud berlangsung hari ini :)



with love~rrp.cik itah

44 comments:

  1. cantik kasut... ada rainbow lagi.

    ReplyDelete
  2. gud luck yunk...cantik kasut..heee

    ReplyDelete
  3. Cantik3... semoga berjaya dlm temuduga tu k.. semangat...

    ReplyDelete
  4. comel ank buah =) ada dua orang mak la mknanya ye hu3..wish u luck Itah..smoga dpat bt yg terbaik..smoga segala urusan esok dipermudahkanNya..

    ReplyDelete
  5. @Fais-SKAaminn..thanks fais . eya dua orang mak..seorang umi seorang pulak mama hehe

    ReplyDelete
  6. cantik kasut tu adik.. semoga berjaya dalam interview esok ya.. :D

    ReplyDelete
  7. tak pernah dengar hehe apap pun do the best esok taw itah..btw comelnya si keci itu :D

    ReplyDelete
  8. Good luck dear. Wishing you all the best for the tomorrow interview :)

    ReplyDelete
  9. cantiklah dear, kasut tu...
    apapun all the best..

    ReplyDelete
  10. good luck cik ta...anyway cantik shoes tu...kita banyak collection colorful macam tu..

    ReplyDelete
  11. good luck utk interview esok ya dear..

    comel dak ni..

    ReplyDelete
  12. tak kisah murah ke mahal kasutnye. asalkan selesa. good luck k untuk interview. tak pandai speaking tak ape, yg penting confidence level mesti tinggi..

    ReplyDelete
  13. cantik kasut^^ takpe, bantai je cakap je apa yg ada kat kepala.. hihi^^

    p/s: ada link pasal gejala SLE< kat tab menu bawah header "What Is SLE"

    ReplyDelete
  14. Gud luck cik itah.hatga murah or mahaii x kesah yg pntg selesa

    ReplyDelete
  15. cantik kasut tu. all the best ya! :D

    ReplyDelete
  16. comel kasut dan paling comel adalah anak buah awak... comelnya !!!!!!

    ReplyDelete
  17. kadang2 kasut mahal pun x tahan.. :)

    ReplyDelete
  18. good luck..keep calm and confident with ur english..insyallah semua akan jadi okay nanti...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. Cantek kasut Cik Itah..! colourful walau hanya kat tapak jer.. hehe..
    Apa pun Good Luck kay..! semuga lancar berbicara dan ditenangkan hati...:D

    ReplyDelete
  20. Good luck!!.. Penah skali pegi festival kerjaya. Ada gak forum kerjaya & antara yg dijemput sebagai panel adalah org2 HR kompeni2 besar. Pernah dia komen, org yg dtg interview pakai stokin sebelah warna lain.. sebelah lagi warna lain.. tu pon diambil kira.

    ReplyDelete
  21. cantik kasut..tapi bukan ke kalau interview kena pakai kasut bertutup & heels?ke salah?ape2 pun appearance kena jaga..all the best dear :)

    ReplyDelete
  22. impression itu mesti penting untuk mengadap bakal majikan. semoga berjaya ye dik. comel anak buah tu.

    ReplyDelete
  23. cntik kasut ..hehe... saiz 8 ke ? hehe

    ReplyDelete
  24. salam blogging , owh hope sucess interview hari ni yerr , tq follow blog abee , now abee follow back , nanti abee masuk kan link blog sis di wall blog abee .. done klik churp2 :)

    ReplyDelete
  25. gudluck inteview:)

    hee..comel,ada dua btg gigi dibawah,atas? 4 btg kot:)

    ReplyDelete
  26. MANA BOLEH KASUT WARNA WARNI MASA TEMUDUGA.. :)

    ReplyDelete