Monday, November 18, 2013

Isnin lagi? Hmm :(


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

GOOGLE
Agaknya muka aku sekarang ni da sebijik macam muka kartun kat gambar tu hahaha. tak tahu la kenapa asal hari isnin ja mood down grr..dalam hati ni berkata "cepatlah hari jumaat.." kuikuikui. ni penyakit malas ke apa ni? tanya diri sendiri T.T.
BTW korang selamat bekerja dan have a nice day. semoga semuanya akan lebih baik daripada hari-hari yang sebelum ni..in sha Allah :)


P/S : tapi sebenarnya aku suka hari isnin sebab makin banyak hari isnin yang ku lalui maka makin cepat la datangnya tarikh keramat untukku pulang ke kampung hee can't wait to see my mother and my baby yang comel..rinduu!


with love~rrp.cik itah

25 comments:

  1. sabar nah cik itah..kita pun kat opis suda hihi..selamat bertugas :)

    ReplyDelete
  2. Hehehe tabahkan hati cik itah :D

    ReplyDelete
  3. JANGANLAH MEMBENCI HARI ISNIN KERANA NABI KITA NABI MUHAMMAD DILAHIRKAN PADA HARI ISNIN.. :)

    ReplyDelete
  4. sama la..mood ari isnin y malas..

    ReplyDelete
  5. kita da terbiasa dgn mndy blues.hehe

    ReplyDelete
  6. @fairus eh mana ada membenci hehehe mood ja yang tak berapa nak elok :)

    ReplyDelete
  7. monday blueess..haha..sama la kita itah..

    ReplyDelete
  8. semoga adik bersemangat untuk memulakan kerja.. singgah klik2 semua nuff.. :D

    ReplyDelete
  9. be positive.. hari Isnin banyak kelebihan dia :)

    ReplyDelete
  10. Biasalah bila da cuti nk start keje balik ari isnin ni mmg mcm malas je kan.hihi

    ReplyDelete
  11. La apasal moody-moody ni ci ta..Cheers k. Bayangkan esok friday...nway kita tumpang klik-klik sini ya...

    ReplyDelete
  12. kesian nya itah terpaksa melalui hari2 tanpa keluarga di sisi... happy monday yer itah :)

    ReplyDelete
  13. kesian nya itah terpaksa melalui hari2 tanpa keluarga di sisi... happy monday yer itah :)

    ReplyDelete
  14. ha.ha. tgok gambar tu sama mcm saya..'dlm hati cepat la juamaat.mlasnye nak keja :) adui...

    ReplyDelete
  15. sabar ye ,, memang isnin mood akan hilang:) sebab dah kena kerja ..semoga Allah permudahkan urusan

    ReplyDelete
  16. syukur la tew yunk..ada juga keje..kite niy belum dpt keje lagi tau..xox0...

    ReplyDelete
  17. insha Allah . aaamin . pejam celik , pejam celik , sampai la tu ...

    ReplyDelete
  18. tak sempat nak malas sebab banyak sgt keje

    ReplyDelete
  19. Sabar ea sis . Pejam celik pjam celik dah hari jumaat nnt tao . Hee

    ReplyDelete
  20. nasib k.el mmg cuti hari isnin no monday blues2 hehehehe

    ReplyDelete
  21. nasib baik monday kali ini saya dalam mood bercuti..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. sama la kita. esok nak isnin tu mula la rasa tak best. kalau boleh terus nak jumaat bali. boleh..haha

    ReplyDelete