Tuesday, November 12, 2013

Kopi-O KAU!


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)



kerana mengantuk, aku ingatkan nescafe...rupanya..hahahha tersilap ambil la pula tangan aku ni
ambik kau Kopi-O KAU! terasa tak habis ja aku minum
ngeh ngeh ngeh T.T



with love~rrp.cik itah

31 comments:

  1. tak pernah nampak pulak kopi kau ni..

    ReplyDelete
  2. Mesti dah x ngntuk lpas minum kopi o kau ni..hehe

    ReplyDelete
  3. 1st time tengok kopi ini..sedap tak rasanya???

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. tak apa janji hilang mgntuk hihi

    ReplyDelete
  5. kalau tak silap minuman ni ada yang version teh susu.. sedap.. hihi..

    ReplyDelete
  6. serius kat sini tak da jual minuman ni ehehe :)sgt2 menarik

    ReplyDelete
  7. TAK PERNAH MINUM PLAK AIR TU.. MACAM TAK PERNAH NAMPAK JE..

    ReplyDelete
  8. amek kau..
    hehehe..
    ngantuk sgt tu sampi tersilap amik..
    x pnah jumpa lg kopi ni

    ReplyDelete
  9. Kopi keluaran baru ke yunk?

    Tak pernah nampak pun before niii

    ReplyDelete
  10. Uish first time tengok kopi tin camnie.. :D Cap aper nie Itah?

    ReplyDelete
  11. yunk3x..apasal lah tersalah ambil tuh..huhu

    ReplyDelete
  12. Kat semenanjung x da jual kot.sebab tu ramai x pernah nampak.actually banyak je produk makanan yg hanya ad di sabah saja.akak kalo blk rumah disabah..tiap pagi kopi tenom 1 mug.tapi blk perak..minum kopi tesco je.huhuhu

    ReplyDelete
  13. Haha tersilap pulak eh?

    Nad tak pernah try lagi Kopi O KAU ni.

    ReplyDelete
  14. Tak pernah minum..sedap ke cik ta?

    ReplyDelete
  15. tak pernah plak nampak kopi ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. sedap tak itah? ke pahit sangat tu..

    ReplyDelete
  17. X pernah nmpk plk kopi o kau ni,,x abis x sedap ke.hihi

    ReplyDelete
  18. mesti terus segar bugar lepas minum ni.. akak pula jadi sebaliknya..

    ReplyDelete
  19. mesti dh x mengantuk kau..hahaha..

    ReplyDelete
  20. Ingatkan cincau tadi. Bila baca haaa amik kau kopi kau. Kekekke

    ReplyDelete
  21. rasa macam tak pernah pulak nampak packaging tin macam ni.

    ReplyDelete
  22. tak pernah tgk minuman ni.nama dia klas tau.kpi o kau tu..hihi

    ReplyDelete