Wednesday, November 20, 2013

Pesan Big Boss


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

GOOGLE

Semalam big boss aku tanya "Itah dah ada boyfriend?", dalam hati aku berkata "aik apasal pula big boss aku tanya ni, takkan nak jodohkan dengan anak dia. Memang tak lah, berlainan agama kut". Sebelum sempat aku berfikir panjang dan mengarut akhirnya dia sambung "Kalau nak cari boyfriend, cari yang baik-baik. Sini banyak orang datang mau cerai. Kena cari bagus-bagus ar.." Hee tanpa kata aku hanya mengukir senyum di bibir. In Sha Allah :)



with love~rrp.cik itah

38 comments:

  1. hehe pesanan yg bagus tu..cari yang baikbaik ya cik itah :D

    ReplyDelete
  2. Ni wordless wednesday version perbualan ni. heheh

    Selamat pagi

    ReplyDelete
  3. Orang sekarang ramai yg tak serious bab kawin kawin ni haihh

    ReplyDelete
  4. betul kata big boss..cari elok2..sekarang ni ssh nak percayakan org..hehe..

    ReplyDelete
  5. wpun berlainan agama.. tp pesanan dia tu sgt berguna..

    ReplyDelete
  6. salam blogging ..satu nasihat yang baik dari big bos he3 .. done klik ..

    ReplyDelete
  7. btol tu. Cam org kata baikla putus tunang dpd cerai berai

    ReplyDelete
  8. kawin cerai bukan permainan.ni byk sangat pengaruh drama melayu tv

    ReplyDelete
  9. baiknya big boss pesan mcm tu kat staff dia.. kena dengar tu.. hehe

    ReplyDelete
  10. Boss Itah tu macam dah boleh baca jer apa yg ada dalam kepala itah tu.. cepat jer dia kata suh cari jodoh baik2.. hehehe...

    ReplyDelete
  11. Ya..kna cari elok2 ni cik itah..tkut salah pilih :)

    ReplyDelete
  12. Ofis kat mana pulak tu ramai yang datang nak cerai. Cik Itah ni keje kat pejabat kadi ke kat mana ni? Hehe

    ReplyDelete
  13. amboi..si bos siap bagi nasihat sama kau yunk...dengar tuh..cr yang baik2..hihi

    ReplyDelete
  14. sampai sudah boss itu tak tahu status ita..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. wah., untung la dpat boss yg concern smpai cam tu eik.,

    ReplyDelete
  16. @Sylarius Yusof hahaha fyi..sy kerja dekat syarikat guaman hehe

    ReplyDelete
  17. Bgs psnn tu,,berdoalah utk dpt yg terbaik dari yg baik2..=)

    ReplyDelete
  18. bagus tu pesanan dari bos.. jarang pos nak berpesan mcm tu..yg dorg tau keja mau siaap he..he..

    ReplyDelete
  19. nasib baik lum sempat mengarut . kang x pasal2 muka merah ... heheheee

    ReplyDelete
  20. wa,baiknya bos. hehe..PG datang topup kat sini :) malam hari baru nak blogwalking :(

    ReplyDelete
  21. wahh bos sangat baik :) untung ada orang ingatkan

    ReplyDelete
  22. Tq big Boss..he..he..kita menabung kat sini ck ta..

    ReplyDelete
  23. pesanan yg bagus tu
    baiknye bos ye
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 715

    ReplyDelete
  24. bagus pesanan bos tu kan..ingat tu itah :)

    ReplyDelete
  25. insyaAllah dipertemukan dengan jodoh yang baik2..amin :)

    ReplyDelete
  26. insyaAllah dipertemukan dengan jodoh yang baik2..amin :)

    ReplyDelete
  27. nasihat yang baik harus dipegang tak kisah siapa yang memberinya kan? :)

    ReplyDelete
  28. semoga itah dapat jodoh yang baik2:)

    ReplyDelete
  29. bagus nye bos tanya kebajikan anak buah..

    ReplyDelete
  30. bagusnya boss pesan suh hati2 tu. byk kes kot yea.

    ReplyDelete