Wednesday, November 13, 2013

Rezeki Bulan November


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

GOOGLE

Tak perasan rupanya bulan lepas dapat 1 CPUV dari Nuffnang : Xaxis #0150 huhu tapi da crdited kuikuikui. Tapi rezeki bulan ni aku berjaya dapat RM20.00 dari ChurpChurp melalui campaign seeding "Soflan Breast Cancer Charities" sekaligus mencukupkan earning untuk di cashout'kan, terkejut tengok earning naik mendadak dari RM93.20 ke RM113.20. Tapi aku belum nak cashout pun hehe nak simpan dulu, for future orang kata hahaha mana la tahu kut kut bole buat bayar hutang PTPTN ngeh ngeh ngeh! Nanti-nanti la dulu, bila aku betul-betul perlukan duit barulah cashout hee :).  Alhamdulillah rezeki bulan november. Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp :)


P/S : Campaign Seeding terbaru dari ChurpChurp : iPhone 5s . rm20.00 per campaign. so tunggu apa lagi korang :)



with love~rrp.cik itah

40 comments:

  1. wau banyaknye churp2..cane dpt tinggi..share tips..huhu

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah rezeki tu :) save some ler :)

    ReplyDelete
  3. tahniah itah rezeki tu..wah bolehla blja mekdi kan hihihi

    ReplyDelete
  4. tahniah itah.. banyak dah earning tu :D

    ReplyDelete
  5. wahh..Alhamdulillah..murah rezeki ye bln ni... tahniah itah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ita..rezeki November ya...

    ReplyDelete
  7. tahniah ya.banyak tu. saya belum cukup lagi earning churp churp

    ReplyDelete
  8. Well Done... rezeki.. atas usaha penat lelah pecah kepala Itah ber blogging kan.. :D

    ReplyDelete
  9. perggghhh bnyk tu. kiter punya baru RM3. haha!

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah...dapat jugak earning..lepas nie rajin-rajin laa tengok nuffnang..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. tahniah ! bila Allah nak memberi ...

    ReplyDelete
  12. arghh bestnyaaa..tak acii..nak jugakkk..huwaa

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, rezeki tu.. tahniah

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..rezeki kan.. tahniah!

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah. Murah rezeki akak bulan ni :D Tahniah ;)

    Ina dah follow sini ;) 696 :D
    sebabaakusabrina.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah.. tahniah adik.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  17. Alahh..tak pernah dpt pun campaign seeding tu. Dan tak tahu pun wujudnya campaign mcm tu kat churp2. Huhuuuu


    Btw jom terjah blog sy :)

    ReplyDelete
  18. hebat cik itah..churp2 sy 2 ringit je xnaik2..haha :D

    ReplyDelete
  19. itah.. camne ek nak letak churp2 kat blog? sejak churp2 dah bertukar wajah kita dah tak tau camne nak letak link dia kat blog, itah bole bagi tuto tak? plissss..

    ReplyDelete
  20. Congrats! Moga bertambah setiap hari :)

    ReplyDelete
  21. byknyer.. churp2 fiza ssh nak naik duk takat tu jer.. mls kot.. hehe

    ReplyDelete
  22. syukur alhamdulillah :)
    rezeki masyuk. alamak. iphone? nak!!!

    ReplyDelete
  23. wahh anne tak pernah pulak dapat campaign seeding tu.. cane cik itah leh dapat ek? share la.. hihi..

    ReplyDelete
  24. wahhh.... tahniah2!!! deno tak pernah dapat pun... mcm mana buat? hehe

    ReplyDelete