Saturday, November 9, 2013

Tempat Kerja Baru :)


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

bermula hari ini akan sunyilah aku hukhuk roomate balik kampung, isnin nanti baru balik sini :(
agak-agak apa la aku nak buat hujung minggu ni. ada cadangan tak korang?
btw, selamat berhujung minggu ya semua he he



sempat lagi blogwalking hahaha


with love~rrp.cik itah

32 comments:

  1. Shopping..atau bw je..jumpe kawan..hihi

    ReplyDelete
  2. Salam Sabtu Cik ta...cantik tempat kerja dia..happy weekend k..

    ReplyDelete
  3. p lar jalan2 yunk...p one B kah..hee....kalau sy kat kk..boleh temankan jalan..ngeee

    ReplyDelete
  4. salam itah..t da kesempatan kita jumpa ekk tgu udah gaji la hihi.internet free kat opis so guna la kan ;-)

    ReplyDelete
  5. selamat berhujung minggu :) go tgk wayang hihi

    ReplyDelete
  6. @Huny eda x best la jalan sorang dear hukhuk tak ada kawan kalau nak jenjalan :(

    ReplyDelete
  7. @Asha Lya hahahaha bole ja tapi lya belanja la he he he :P

    ReplyDelete
  8. selamat berhujung minggu cik itah! :D

    ReplyDelete
  9. hujung minggu best lepak gn kwn2 :D

    ReplyDelete
  10. kuar dating la ujung minggu hahaha

    ReplyDelete
  11. Buat folio yg tak tersiap la. Hahahaaaaa ~ Jenjalan sini ! :)

    ReplyDelete
  12. eh kosong je ofis dia..mana semua org.huhu..

    ReplyDelete
  13. sempat jugak blogwalking ye. heheh

    ReplyDelete
  14. @Adam Azra hahahha nak dating ngan siapa? si dia jauh la T.T

    ReplyDelete
  15. @Nur A.Z hehe tak ramai pun pekerja kat sini sebab ni cawangan baru hehe dua org pekerja ja kat situ termasuk sy hehe lagi dua org bos dgn big bos :)

    ReplyDelete
  16. salam cik itah. cantik tempatnya.. mesti lagi semangat kan.

    ReplyDelete
  17. Kenapa la baru sekarang kenal cik itah.kalo kenal dari dulu waktu saya di kk bleh roger2 ajak tgk thor ker

    ReplyDelete
  18. salam ahad cik itah hehe.. kuat la hang out dgn kwn2 hehe

    cik ana pon lepak kat luar dgn kwn2 hehe

    ReplyDelete
  19. cantik dan selesa.. selamat bekerja adik.. :D

    ReplyDelete
  20. meh nnt datang telipok jumpa akak n hakimi..hehe

    ReplyDelete
  21. sempat dy bw.. haha.. keja area mana tu?..

    ReplyDelete
  22. macam takde orang je?keje time cuti ke hape?hehehe :D

    ReplyDelete
  23. dah tukar tempat baru ya...selamat menempuh tempat kerja baru..

    ReplyDelete
  24. bru perasan entry ni :) best jugak nampak nya tmpat bru itah yerrr.,.

    ReplyDelete
  25. @afzalsukasuki ni cawangan baru..masi mencari pekerja..kami kat sini baru 4 org termasuk big boss dan bos :) pekerja cuma 2 org saja hehe

    ReplyDelete
  26. bestnyer dapat bukak blog. nik kat sini tak sempat pun.keje super duper banyakk..huhu

    ReplyDelete