Monday, November 11, 2013

Terbaru Dari ChurpChurp


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Aku tak tahu nak tulis apa hukhuk
ini saja la yang aku nak share, campaign terbaru dari ChurpChurp :)


btw, cantik kan tarikh hari ni 11/11/13 :)

P/S : Nak minta tolong korang terutamanya kepada pengomen setia blog Cik Itah, bole tak korang semak nama blog korang dekat bloglist 1 & bloglist 2 Cik Itah? Ada atau tidak? Kalau blog korang tak ada dalam list korang info aku okay, just tinggalkan url blog korang dekat ruangan komen entry ini. sekian :)



22 comments:

  1. 11/11/13-my baby girl cukup sebulan ari ni.blog url saya tiada dlm blog list http://kisah-akma-amri.blogspot.com btw klik churp2 cik itah

    ReplyDelete
  2. hehe blog kita ada..thank's cik itah

    ReplyDelete
  3. bln ni langsung xde cpuv msk kt blog niesa..haha..xde rezeki lg...btw, thanks mskkan niesa dlm bloglist itah.. :)

    ReplyDelete
  4. ccantikkan tarikh hari ini :) thanks sharing baru tahu

    ReplyDelete
  5. Ala...xde pun..hehe.. :)..klik2 sony tuk cik itah :)

    ReplyDelete
  6. ala..blog saya takde..sedih2

    http://ainimrashihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. aya dalam bloglist 2..thanks cik itah :)

    ReplyDelete
  8. dah klik2.. hehe.. tak sabar nak tengok hunger games..

    ReplyDelete
  9. umi tak tau nak letak iklan tu mcm mana ..nak tukar pun tak pandai hihi

    ReplyDelete
  10. eh2..yui ada..

    p/s: dah terima hadiah lom dear? hihi..

    ReplyDelete
  11. baru singgah sini

    menabung nuffnang...

    ReplyDelete
  12. oo sambungan hunger games ea?lama dah tak tengok wayang uhuk2

    P/s : eh blog afzal ada gak? :D *wink wink

    ReplyDelete
  13. Hehe..tima kasih cik itah..terharunya..hehe :)

    ReplyDelete
  14. tq dear ltk link nana dlm bloglist:)

    ReplyDelete
  15. thanks.kita ada dlm bloglist awak :)

    ReplyDelete