Friday, November 22, 2013

Wordless Friday


Assalamualaikum dan salam sejahtera :


GOOGLE


P/S : baca fakta yang betul di SINI


with love~rrp.cik itah

20 comments:

  1. oww mcm tu ka baru kita tau,selama ni ndak tau pun...In Shaa Allah

    ReplyDelete
  2. terima kasih dear ..kerana memberi info ni ..kalau tak banyak kali ..beribu kali tersesat menulis ..

    ReplyDelete
  3. kalau tgk video UAI tak salah pun if guna insyaAllah...:)

    http://www.youtube.com/watch?v=r6FL0fmyZD8

    ReplyDelete
  4. tak th la pasal kesahihan yer.. senang2 tulis jawi jer..

    ReplyDelete
  5. peringatan untuk semua..thanks cikta..

    ReplyDelete
  6. Nasib baik jumpa..kalau tak mesti cik akak gabrakan...

    ReplyDelete
  7. ALAMAK.. SILAP LE.. SAYA BAH TUKAR PADA INSHA ALLAH.. SALAH LAGI..

    ReplyDelete
  8. dah lama dah benda ni sebenarnya.. eja lah mcm mana sekali pun asalkan cara kita menyebut tu mesti betul. :)

    ReplyDelete
  9. rasanya Dr Zakir Naik ni dah sahkan bukan dia yg bgtau gitu.

    ReplyDelete
  10. Sorry kak itah . Saya dapat gambar ni dari page ADAM CORRIE ...

    Macam mana nak upload gamba ni ?
    Hahaha , Saya kasi link saja

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151985927969604&set=pb.120394224603.-2207520000.1385275123.&type=3&theater

    ReplyDelete
  11. saya rasa sy pernah dengar UIA kata tidak kisah pakai mana-mana pun asalkan maksud dia sama.hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. niesa ada tgk video dr UIA..seblm ni mmg agak komfius ada org ckp ejaan tu salah la ini salah la..bila tgk video dr uia tu dia ckp xkisah ejaan mcm mana janji sebutan betul InShaAllah or InsyaAllah..cuba itah check balik kt youtube..sekadar bekongsi pendapat.. :)

    ReplyDelete
  13. sudah jelas ianya sebenarnya dibolehkan..

    ReplyDelete