Tuesday, December 3, 2013

Main Tipu. Perlu Ke?


 Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Perhatikan carimakan dan Didi tu, ingatkan betul la tu link blog semangat aku klik tup tup iklan ChurpChurp dan Adf.ly. Eh eh main tipu dia huhuhu tak aci. Main tipu, perlu ke? Tak perlu kut buat macam tu sebab..buatnya orang yang ditipu tu tak ikhlas nak klik bukan ke rezeki 20 sen tu haram jadinya so tepuk dada tanya hati la ya. Tapi jangan risau..aku tak la sekejam itu hehehe da halalkan da, aku iklas klik dan tunggu habis loading but next time jangan la buat ya. 

Guna cara yang betul untuk share iklan tu. Okay apa kalau ajak pengguna ChurpChurp, 8Share, Adf.ly apa semua saling tukar link, kan lagi mudah. Tak perlu guna cara tipu. So for those yang buat tu jangan buat kesilapan yang sama lagi ya. Kalau nak minta aku klik link iklan korang tu just pm aku link iklan korang dekat SINI ataupun SINI, ok? Semoga murah rezeki :)


with love~rrp.cik itah

34 comments:

  1. heheh..
    mmg banyak dh spam cmtu..
    so far shark skang ni lebih suka melayan komen dari shoutbox.

    ReplyDelete
  2. haah tak maw la main tipu2 tu kan..klik dgn ikhlas :)

    ReplyDelete
  3. ada nmpk nama tu dkat cbox niesa td..tp x click lg..hihi..nk cari jalan mudah mcm tu la jd nya..

    ReplyDelete
  4. memang selalukan.
    ambil mudah nk dpt klik.
    sebabtu selalu sebelum tekan tengok link dia dulu datang dari mana.

    ReplyDelete
  5. @Shark Kay saya tak guna shoutbox dah. Senang nak tahu orang tu komen kat post mana.

    ReplyDelete
  6. Memang ada je penipu camni cik itah..sabar je la kan..kalau kita nak tahu tipu ke x just halakan cursor pada nama then kita boleh tengok pada bawah kiri window tu actual link dia.

    ReplyDelete
  7. KALAU KITA KERAP KLIK-KLIK SUKA-SUKA KAT BLOG ORANG, NUFFNANG TAK KISAH KE?

    ReplyDelete
  8. @fairus tak jadi masalah. Tapi sebenarnya mengajak orang klik atau spam merupakan kesalahan.. tapi saya tak faham mengajak tu ditafsirkan macam mana.

    ReplyDelete
  9. banyak kali juga ika kena camtu T_T
    redha jela sobs~

    semoga cik itah juga sentiasa murah rezeki :)

    ReplyDelete
  10. yunk..guna shoutbox..tdk kena spam

    ReplyDelete
  11. hm.. ini la yang paling tak berkenan sikit.. huhu..
    kalau nk mntk klik ckp je la direct kan? singgah sini.
    salam kenal ye dear

    ReplyDelete
  12. selalu sangat macam ni kan cik itah . T_T
    tu la pasal hari tu PG keluarkan kotak shout T_T

    *PG ziarah isi tabung cik itah lagi :)

    ReplyDelete
  13. jadi itu langsung masukin linkk iklannya ya?!.

    ReplyDelete
  14. memang selalu terkena kan kan kan...

    ReplyDelete
  15. dulu jijah pakai cbox ni penuh spam link iklan.. tu yg tukar busuk.org

    ReplyDelete
  16. salam Cik Itah..dulu shoutbox sy pun penuh dgn iklan2.. tap bila dah tukar guna shoutbox busuk.org, iklan tu dah mengurang..cuba try guna busuk.org punya..

    ReplyDelete
  17. Ooo..ptt la sya tkn sllu pg ad fly..huhu..iklan rerupanya..baru ku tahu :)

    ReplyDelete
  18. Sabar cik ta..jangan marah-marah k...itu namanya dugaan..he..he

    ReplyDelete
  19. blog fizi pun banyak juga iklan..sebab tu tukar kepada busuk je..

    ReplyDelete
  20. Saya pun slalu kena gak.block byk kali pun x guna

    ReplyDelete
  21. selalu juga kena mcm ty... lama2 dah kurang kat chatbox

    ReplyDelete
  22. salam blogging , tu lah kan , sabor jerr lah ..macam2 skrg ni .

    ReplyDelete
  23. akak pula jarang check cbox.. kalau sekali check akak pergi terus ke site cbox.. boleh tengok link di akaun cbox.. harap orang yang buat tu akan jujur selepas ini..

    ReplyDelete
  24. laa...kesian dorang tu..agaknya terlampau tersedak nak 20sen sampai sanggup manipulate orang lain..btw dah like rama-rama pendek..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. slalu nyer bila balas jejak, aku tgk link dlu supaya x tertipu.

    ReplyDelete
  26. saya pun pernah kena macam ni, sabar ja lah :)

    ReplyDelete
  27. diorang ni jenis2 desperate yang nak cari makan. takpelah. makan duit haram tu (: bengang betul dengan org2 macam ni, mulut manis tapi bila klik2 rupa2 nya iklan berbayar! -_-'

    ReplyDelete
  28. bila da tau cara nak detect link diorang,nana buat dono je link2 ads tu,heeee...

    ReplyDelete
  29. Takyah layan, tak pun ban je. Huhu

    ReplyDelete