Tuesday, December 17, 2013

Testimoni AuraWhite Beauty


Assalamualaikum dan salam sejahtera :) 

Testimoni sebelum dan selepas mencuba produk AuraWhite Beauty. Sebelum tu untuk pengetahuan korang aku baru sahaja mencuba produk AuraWhite Beauty ni, ada la dalam sebulan dua kut atau lebih. Dan untuk pengetahuan korang juga produk yang aku guna adalah AuraWhite Beauty Pure L-Glutathione+Collagen (AuraWhite PGC), 900 000 mg dengan 5 Stem Cell dari Apple, Tomato, Roselle, Snow Lotus dan Raspberry.

Testimoni AuraWhite Beauty


Kiri : SEBELUM. Kanan : SELEPAS
Tapi rasanya korang pun sedia maklum kan tak semua orang boleh ngam dengan sesuatu produk tu. Ada yang ok ada yang tak ok. Kawan aku kata kadang ikut jenis darah tapi tak tahu la pula betul ke tidak. Cakap pasal jenis darah, aku adalah kumpulan darah O Negative (O-), korang ?






Maaflah sejak akhir-akhir ni aku jarang blogwalking, kesibukan melanda dekat office. Ditambah lagi dengan masalah yang tak settle-settle sampai sekarang ni, sedikit menganggu emosi aku. Aii sabar ja la aku.

By the way tadi pagi aku nak melintas jalan raya ni hah, baru kaki aku nak stop gerak, “eh jangan..” tegur seorang mamat ni. Eh? dia ingat aku tak nampak kut kereta yang bergerak laju kat depan tu. Gila apa, pertaruhkan nyawa sendiri. Mungkin masa tu wajah aku macam wajah orang yang tak ada perasaan kut iyalah straight ja tengok depan, kiri kanan tak tengok. Ke memang masa tu aku mengkhayal? Eh? Iya ke?


with love~rrp.cik itah

30 comments:

  1. wah siap da testimoni lagi ekk itah hehe..kira ngam la produk tu

    ReplyDelete
  2. klu blh masa nak melintas jln jgn berangan ... heheheee .

    ReplyDelete
  3. wah makin comel gtu..

    yui pnrh try mmg tak sesuai dgn yui =)

    ReplyDelete
  4. wah... serius, kalau begini cantik, mama kena fikir-fikirkan ni.. hihi

    ReplyDelete
  5. wow.. :) berkesan nampak nya .. ^_^

    ReplyDelete
  6. tak tahu pula product gini ada ikut jenis darah...sebab ika pun tak pernah guna apa2 produk....ika darah A :)

    ReplyDelete
  7. wah..sangat ketara yunk..

    ermm rasauna berminat juga nak guna

    tapi niat diabaikan, sebab sekarang pun takde masalah sangt

    takut nanti lain sangat perubahan dia..hihi

    ReplyDelete
  8. takpe itah..yang penting didahulukan...btw, itu gambar itah ker???memang banyak perbezaannya lepas guna produk tu....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. nampak perubahannya.. tahniah semakin berseri-seri.. bahaya tu kalau lintas tak lihat kiri kanan.. harap adik berhati-hati selalu..

    ReplyDelete
  10. Wah dah cantik ita..Tahniah..boleh cuba ni!!!

    ReplyDelete
  11. @Asha Lya rasanya so far ok ja yunk..ngam la tu kut hehe

    ReplyDelete
  12. @nuyui a.k.a miss YUI kakak sy pun ada try..tak ngam jugak dengan dia..

    ReplyDelete
  13. @Azlan Strider a'ah la..takkan letak gambar org lain pulak..kang tak pasal-pasal kena saman hukhuk

    ReplyDelete
  14. aura white memang berkesan..dulu pernah consume gak..lepas 3 jar try product lain lak..hehehe..berseri² lah itah :)

    ReplyDelete
  15. berkesan..cantik la itah..niesa nk cuba tp tkt.. :)

    ReplyDelete
  16. mak aih putih macam kapas..kompol bebanyak leh buat bantal ni hehehe

    Tu melintas jalan ke..berangan :D

    ReplyDelete
  17. wah berkesan lah kak... mcm nak cuba lak rasa. hehe

    ReplyDelete
  18. Salam blogging .. owh makin cute yerr dgn Aura White .. saya pun ada buat entry gak semalam pasal Wajah putih n gebu ni jadi idaman lelaki .. kat blog saya he3 ... :)

    ReplyDelete
  19. waaaaaaaaaaaaaaa .. betul ni dear? mcm best je ni (^_^) ..alhamdulilah ..

    nak jugak try nanti ..mana tau mulus kulit ni .. lama tak service dear hihi

    ReplyDelete
  20. lupe nak bagi tau .. dear makin cantik n cute (^_^)

    ReplyDelete
  21. wah nampak perubahannya itah, cantik, terfikir juga nak try produk ni..saya darah o :)

    ReplyDelete
  22. berkesan..means serasi la ngan diri.. :)

    ReplyDelete
  23. wahhh...ini kalau pakai ngan wedding dress tadi dan ngam dah nie..tunggu pengantin lelaki datang jer..hehehe..klik nuffy sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. wah.. comel nyer.. kalau berkesan mmg sgt2 puas hati kan..

    ReplyDelete