Wednesday, February 12, 2014

Anti-Cancer Superfruits!


Assalamualaikum dan salam sejehtera :)

Anti-Cancer Superfruits!
sumber : Facebook

Anti-Cancer Superfruits!


P/S : amalkan memakan buah-buahan seperti diatas kerana mencegah lebih baik daripada mengubati.


with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. sokong makanla buah2buahan tempatan ehehe

    ReplyDelete
  2. macam2 rupanya jenis berries yang saya tak tahu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. semua suka makan kecuali buah noni tu..macam pahit ke kelat ntah..

    ReplyDelete
  4. wahhh sedap2 buah-buaan nie ... thanks

    ReplyDelete
  5. rugi sape tak suke makan buah kan itah..

    ReplyDelete
  6. buah-buahan memang banyak khasiat :)

    ReplyDelete
  7. rugi sapa yg tak suka mkn buah ...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, terimakasih atas informasinya.

    ReplyDelete
  9. Semuanya kita suka especially grapes...Blue birds untuk ita!!!

    ReplyDelete
  10. Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)

    Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    My Blog
    http://gsiym.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. banyak yang ee suka. but tak sure noni tu buah apa. hiks =D

    ReplyDelete
  12. Kat rumah tiap-tiap bulan beli anggur.. :)

    ReplyDelete
  13. Terima kasih d atas info y berguna ini...

    ReplyDelete
  14. Oh all are delicious fruit! Not just tasty, even are good for cancer?

    ReplyDelete
  15. Info yang berguna.
    Salam perkenalan dari kakgee :-)

    ReplyDelete
  16. terliur pulak tengok buah anggur tu.. haish..

    ReplyDelete
  17. sestengah buah kat ats selalu mkn..stgh lagi jmpa pun x pnah.tambah2 buah goji.. he..he

    ReplyDelete
  18. kalo boleh hari2 nak mkn buah...huhu

    ReplyDelete
  19. Lately nie sedih laa... byk betul dengar berita yang kawan2 dan keluarga yang kena cancer.. :(

    ReplyDelete