Monday, March 24, 2014

Lamanya tak update blog !


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Lamanya tak update blog! huhu berhabuk dah blog aku ni hiks >.<
bukan apa..akhir-akhir ni mood down sikit..paling tak pun aku aktif facebook ja hee ^^
aku tak tahu nak tulis apa dengan otak yang tengah kosong sekarang ni..
banyak benda yang aku fikirkan sampai buat aku stress dan sakit kepala
jerawat pun timbul aigooo !

btw, aku nak share gambar yang aku terjumpa dari En.Google ni :)

GOOGLE


P/S : Blogger Aida Ismail , Blogger Akmal , Blogger F@is , Blogger Zara dan Blogger Eiqaa Almond pun lama menghilang kan..rindu mereka :)


with love~rrp.cik itah

29 comments:

  1. @Asha Lya masa berblogging agak terhad la dear huhu..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum itah, sihat ke yang? lama tak nampak blog terupdate. hehee singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  3. semoga cepat2 kembali aktif semula...ramai yang merindu ni...^_^

    ReplyDelete
  4. :) kdg2 xdak mood nak menulis kan biasala tu. di samping masa yg kurang menginzinkan

    ReplyDelete
  5. bila mood dh hilang..hahaha..ptt lama menyepi ye itah..

    ReplyDelete
  6. @Lieya Von Jay betul tu yunk..agak busy jugak dengan kerja di ofis ni :(

    ReplyDelete
  7. mood nak update blog down tu biasa, biasa sangat terjadi kpd bloggers...tapi kalau boleh sebaiknya jangan lama sangat nanti hilang seri nak blogging , blog pcl walau tak hari2 update tetap sebolehnya dalam seminggu tu ada ... blog kita ; apa cara saja kita kena dan mesti buat kerana ia hadir dalam minat kita terhadapnya.

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni pun ramai member-member blogging yang dah slow blogging. Mungkin masing-masing busy menambah pendapatan. Maklum aje la, harga barang sekarang ni makin mendadak mahalnya. Sampai tak menang tangan nak buat segala kerja.

    ReplyDelete
  9. yeeeee lama betul qila taknampak hmmm

    ReplyDelete
  10. owh patutlah lama x blogging..
    nantu cari idea lain ok... good quate :P
    inti x3

    ReplyDelete
  11. SALAM kENAL..TERIMA KASIH SINGGAH DI BLOG SAYA HARI TU YER... :)

    ReplyDelete
  12. selamat kembali itah.. lama betul akak tak singgah sini.. semoga itah sihat selalu.. :D

    ReplyDelete
  13. itu lama tak update

    mereka pun mungkin sibuk ,tak update blog

    ReplyDelete
  14. rindu jugak kat dorg.. mn la drg pergi kan.. jemput join GA Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/03/cuti-cuti-give-away.html...

    ReplyDelete
  15. Dah isi tabung nuff cik itah jugak.. :D

    ReplyDelete
  16. sy pulak aktif blog je, fb dah tak tau ape cite dah. hehehe

    ReplyDelete
  17. Hi Itah..sorry lama tak dtg sini.
    Haah, Eiqa busy keje skang ni

    ReplyDelete
  18. mmg dah lama cik itah ... alhamdulillah hari ni timbul ...

    ReplyDelete