Wednesday, April 16, 2014

Dua Perkara Yang Merimaskan Bila Blogwalking


Assalamualaikum dan salam sejehtera :)

credit to : http://ainuddinhata.blogspot.com

Sungguh aku tak suka huh! Sebelum tu minta maaf buat sesiapa yang terasa ya. Mohon jangan ambil hati. Mungkin dalam hal ini ada yang suka ada yang tak suka dan ada yang selesa ada yang tak selesa.

Dua perkara yang merimaskan bila blogwalking.


Pertama : Klik Like Facebook!
Klik LIKE sebelum dapat masuk dan baca sesebuah blog tu kalau tak like tunggu 100 saat untuk masuk-ini kira okay lagilah. Ada lagi satu blog tu perlu klik LIKE jika anda berumur 18 tahun keatas, so kalau tak LIKE tak dapatlah masuk blog tu kiranya.
?????? Perlukah?? Tak kira apapun alasannya hal ni memang merimaskan. Perlu korang tahu tidak semua blogger suka buka facebook bila blogwalking termasuklah aku. Andai katalah pengunjung blog tu tak ada akaun facebook..so? Tak dapat masuklah?? Uhuk -.-

Kedua : PopAds @ LinkAds!
Ini lagi satu hal. Tengah kita seronok baca tup-tup keluarlah pula popads yang entah apa-apa. Kadang tu klik satu link keluar pula bebanyak link ads, kadang PC/laptop pun hang jadinya aduhaii~~

p/s : kalau boleh elakkanlah dua perkara ini ye! Terima kasihh :)

with love~rrp.cik itah

21 comments:

  1. Kyus pun sama.. klo kena klik2 like tu, kyus pangkah terus la.. ngeeee...

    ReplyDelete
  2. samala hihi...tpi yang like2 tu jarang plak lya jumpa.

    ReplyDelete
  3. akak puns ama itah, rasa sangat2 rimas...

    ReplyDelete
  4. haa betol tu itah..memang rimas kan..macam taknak kasi bace pon hado huhu...

    ReplyDelete
  5. yup..sama la kita..stressss kan

    ReplyDelete
  6. Setuju setuju..nak tambah yg ke3...lambat loading sebab blog terlalu sarat.x larat nk tunggu

    ReplyDelete
  7. Paling tak suka yg kne paksa like fb bila buka blog...nampak je terus pangkah...yg ads tu lak ada gak yg pelik2...

    ReplyDelete
  8. betul tu..advert yang pop up tu mungkin bagi duit tapi membuatkan reader malas nak singgah..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Samalah kita..isi dua tabung cik ta..

    ReplyDelete
  10. leceh dan rimas bila kita senang2 nak komen ada pula benda tu semuakn?

    ReplyDelete
  11. hahhhh...betul tu itah..tension kan..tapi iklan cik yang bergantung2 kat tepi tu pon cik nak buang.Tapi x tahu mana dah cik letak..

    ReplyDelete
  12. Selalunya kalau yang suruh like saya tekan 'x' dekat atas tu je. Haha

    ReplyDelete
  13. KALAU ADA BLOG YANG KELUAR TETINGKAP UNTUK SURUH KLIK LIKE FACEBOOK, MEMANG SAYA TERUS TUTUP JE BLOG TU..

    ReplyDelete
  14. memang pun.. serabut.. acik mmg terus tutup blog tu

    ReplyDelete
  15. mmg pun.. pakse org like FB.. Iklan merate.. mmg serabut.. huhu

    ReplyDelete
  16. sama la kite.. sgt2 tensionnn woooo aduyaii.. hehe

    ReplyDelete