Wednesday, April 30, 2014

Food and Drink

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Terbaru dari ChurpChurp : LipstickEnvyShineMYLactacyd Love Your V [klik dan isi form untuk dapatkan sample dari Lactacyd]

Food and Drink. 

Selera aku akhir-akhir ini hee biarlah gambar bercerita kerana aku tak larat hendak menyusun ayat panjang panjang panjang dan panjang! eh?? ngee ^^
btw, tadi ternampak search keyword "pekerja cafe politeknik kinabalu". ehh? apanya yang dia nak cari tu sebenarnya? Kalau nak tahu pasal aku [kalau la kan] aku bukan pekerja cafe polikk tapi bekas student polikk ya heee . Sekian :)

 nasi goreng seafood + sotong masak sambal + chinesse tea

Hot Chocolate & Cappuccino
selera tambahan : mangga + sambal belacan

with love~rrp.cik itah

11 comments:

  1. aishh sedapnya itah..lya menabung cne

    ReplyDelete
  2. mangga n sambal belacan tu yg x blh belah ...

    ReplyDelete
  3. Menjadi- jadi selera cik itah ni...
    sama la mcm saya...kuat makan
    puasa nk dekat...risau la pulak

    ReplyDelete
  4. Wah sedapnya...isi dua tabung untuk cik ta..

    ReplyDelete
  5. rasanya sekarang ni ramai yg up gmbar mangga..telan air liur tao..hehe

    ReplyDelete
  6. aduiiii...manga tu bah...sedap nya tu...slurppppp

    ReplyDelete
  7. aaaaa...sedapnye! menggoda sungguh!

    ReplyDelete
  8. Aishhhhh hujan2 ni lapar pulak perut titew hehe ^_^

    ReplyDelete