Friday, April 11, 2014

Nuffnang Blogbuster Campaign - Oral B Supernova 3


Assalamualaikum dan salam sejehtera :)

[Nuffnang Blogbuster] Campaign - Oral B Supernova 3

I got email from Nuffnang and i believe all Nuffnangers also receive this email. Betul tak korang? Hah tunggu apa lagi? Buat mereka yang kreatif buat video tu apa kata korang join hehe aku tengah fikir-fikir lagi ni sebab aisshh idea tak ada la uhuk dengan kesibukan yang melanda sekarang ni, nak update ni pun terpaksa curi tulang kejap muahaha bad habit! -.-

We are pleased to inform you that you have been selected to participate in a Blogbuster campaign based on your survey preference to run Expandable ads. If you wish to be excluded from future Blogbuster campaigns, kindly leave a message at our helpdesk (http://www.nuffnang.com.my/help/).

Campaign Name:
Oral B Supernova 3

Video Submission Deadline:
17 April 2014

Campaign Period:
28 April 2014 to 31 May 2014

You Will earn:
RM0.50 for each complete play of the video that is shown on your ad unit (this rate applies to Glitterati members only).

As this is a first of its kind Campaign, we understand that many of our Nuffnangers have questions about this campaign. Here is a summary of what to do:
  • Record a short video (approx. 10 seconds) based on the brief given in your Blogbuster tab.
  • Upload your video in the space provided. You may upload up to 5 videos.
  • If your video(s) is chosen for the campaign, it will be shown on the ad displayed on your blog.   Kindly note that if your video(s) is not chosen, the ad will not show up on your blog.
  • Please note that approved videos will be compressed and branding may be added to the end depending on the requirements of the campaign. 

P/S: For more information, login to your Nuffnang ye korang :)

with love~rrp.cik itah

20 comments:

  1. silalah rajinkan diri yer itah untuk buat video tu, akak tak rajin...hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. owh x cheq lagi..
    dulu pnah dpat gak..
    nak wat video tu yg susah..aduhai...
    x de idea..he..he..
    klik2 libress x3

    ReplyDelete
  3. nape dia kata 1st of its kind? bukan sebelum2 ni dah pernah ada blogbuster ke?

    ReplyDelete
  4. huhu..tula itah xda idea nak buat...^^ btw gudluck utk semua yg join:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah being selected ya..Good luck k!!!

    ReplyDelete
  6. selamat ya, semoga tambah sukses :)

    ReplyDelete
  7. RASANYA SEKALI SAJA SAYA PERNAH BUAT ENTRY NUFFNANG CAMPAIGN..

    ReplyDelete
  8. RASANYA SEKALI SAJA SAYA PERNAH BUAT ENTRY NUFFNANG CAMPAIGN..

    ReplyDelete
  9. niesa dapat tp rasa mcm xkreatif n xde idea je nk buat..ehehe..

    ReplyDelete
  10. Dapat jugak.. Tapi tak reti buat video..

    ReplyDelete
  11. winkwikkk....cik x pandai buat video ne...hihiih

    ReplyDelete
  12. lya pun ada dpt..tpi tiada idea lagi ni maw buat

    ReplyDelete
  13. dapat tapi malas dan tak ada idea...

    ReplyDelete
  14. nak buat video yang malas tu..huhu..

    ReplyDelete
  15. aritu pernah dapat sekali untuk astro..ingat nak cuba tapi tak sempat...tengok kali ini cammana plak...hehehe..menabung digi sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Eiqa nuffnang x ber-update kes lme x ber berblogging, hehehee

    ReplyDelete