Friday, April 25, 2014

Segmen First Annivessary Blog Asha Lya


Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Segmen First Annivessary Blog Asha Lya.
Dengan lafaz bismillahirahmanirrahim, aku join segmen bakal pengantin seorang ni ehehe :P
For a moment I thought : aku bila lagi nak kahwin ni? hahaha gurau!
Ini first segmen yang aku join tahun 2014 tau hee ^_^
Rajin benar Lya ni blogwalking so sebagai tanda sokongan aku join segmen pertama yang dianjurkan olehnya :)

http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

Kepada semua yang yang join,
Selamat bersegmen aku ucapkan dan all the best!
Kepada yang belum join,
Jom bersama kita meriahkan segmen Lya :)
Macam mana nak join segmen ini?
Boleh klik pada banner diatas. Sekian :)

with love~rrp.cik itah

23 comments:

  1. tq itah sudi support segmen lya :)..lya menabung cne astro

    ReplyDelete
  2. good luck...dari segmen yang sama...

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum itah. semoga berjaya dan murah rezeki ya. singgah menabung inti sini~~~

    ReplyDelete
  4. Good Luck Itah...Support the segmen too...hoho

    ReplyDelete
  5. dah join..support c asha..ehee

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen First annivessary Blog Asha Lya
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

    ReplyDelete
  7. Good luck kepada yang join (^_^) ..chayo2!!

    morning dear ..

    ReplyDelete
  8. Swelamat bersegmen & good luck cik ta..

    ReplyDelete
  9. mama juga join segmen ni, semoga kita berjaya ye..

    ReplyDelete
  10. gud luck!
    anne taktau lagi sempat ka tdak join ni.. hehe..

    ReplyDelete
  11. semoga berjaya itah..in shaa Allah nanti cik join..

    ReplyDelete
  12. Good Luck and all the best cik itah...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. all d bez sis..moga ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  14. good luck.moga ada rezeki nak menang nnt

    ReplyDelete
  15. hye...jemput singgah...http://thecutepurpleprincess.blogspot.com/2014/04/segmen-first-annivessary-blog-asha-lya.html

    ReplyDelete
  16. Salam Lya blogwalking peserta..terima kasih sudi meriahkan segmen Lya :)

    ReplyDelete