Wednesday, May 7, 2014

ChurpChurp..dah kenapa?

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Tadi buka akaun ChurpChurp namun begitu la kejadiannya. Blank. Huh! Sudah kenapa?? Kata line problem memang tak la kut..laju ja internet connection ni.
Aihh..patah hati aku macam ni. Sabar sajalah. Korang yang ada akaun ChurpChurp tu..CC korang boleh buka tidak??



with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. hee..sy tak aktive sangat dgn churp2 ne dear, tak reti

    ReplyDelete
  2. Ada ChurpChurp tapi lama sgt dah tak bukak. Earning lambat la nak naik tak menyempat je nak cashout haha maybe system problem kejap kot cik Itah?

    ReplyDelete
  3. churp2 sis x de masalah . alhamdlillah .

    ReplyDelete
  4. anne pun kena macam tu semalam, lepas restart laptop baru ok.. hehe..

    ReplyDelete
  5. masih xdpt ke itah?niesa bukak ok je..hehe

    ReplyDelete
  6. tgh upgrade kot tu,nana xda chup2..huuu

    ReplyDelete
  7. sy dah lama tak menjenguk churp². apa ntah jd dgnnye pn tak tau..

    ReplyDelete
  8. @Niesa hee do ok da yunk..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. problem kot... pernah bukak akaun churp churp..lepas tu dah lupe passwordnye...

    ReplyDelete
  10. alamak..bab ini sy tak boleh nak tolong sbb saya xde account chrup2..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. alamak..bab ini sy tak boleh nak tolong sbb saya xde account chrup2..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. malam ni akak buka ok je..saja je tu dia nak kenakan cik itah

    ReplyDelete
  13. lg la takda akaun churp2. hehe

    ReplyDelete
  14. dah lama tak bukak churp2 ni

    ReplyDelete
  15. Hmmm..cuba lagi k..hari ni ok kot...

    ReplyDelete
  16. kte x bukak2x pun chirp2x. hehee
    merajuk gamaknyaa

    ReplyDelete
  17. dah lama jugak tak bukak akaun churp churp..

    ReplyDelete