Monday, May 12, 2014

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Serius aku tak tahu nak update entry apa, excited kut aku esok cuti that why lah otak pun kosong dan kosong hahaha mujurlah aku ternampak giveway dari mama ni. tak mau lepaskan peluang dengan lafaz bismillahirahmanirahim akupun join lah dengan senang hati :)




Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang.

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada 12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :

34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

with love~rrp.cik itah

52 comments:

  1. gud luck dear..sapa taw bertuah kan

    ReplyDelete
  2. Good Luck and all the best Cik Itah...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya itah..cik pun sudah join..

    ReplyDelete
  4. Tasbih pearl tu macam menarik je.

    ReplyDelete
  5. gud luck..klik darlie di sini untuk cik itah...

    ReplyDelete
  6. Banyaknya yang perlu di like...

    Good luck tau.. :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegment n all the best!

    ReplyDelete
  8. good luck.moga ada rezeki menang nnt :)

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan.
    Singgah ke blog awesome ini.
    Dari GA yang sama.
    Good luck ya! :-D

    http://www.haneeza.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  10. Gd luck yer.. singgah menabung vanish juga

    ReplyDelete
  11. rajinnya cik itah join GA :D good luck ye :) kalau menang adiah kongsi dua la ye kikiki

    ReplyDelete
  12. salam mesra,

    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/12/giveaway-mega-1st-anniversary-mamaniza-com/

    ReplyDelete
  13. gd luck yer.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  14. Salam, mama blogwalking peserta di sini. Senarai peserta giveaway mama telah diupdate, boleh semak di sini http://www.mamaniza.com/2014/05/senarai-peserta-giveway-mega-1st.html

    ReplyDelete
  15. sggah sini dr segmen yg sma ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  16. Dari GA yg sama. balas kunjungan :D

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  17. Askm,
    Nak ajak datang blog kita..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh_16.html

    ReplyDelete
  18. olla ! datang balas kunjungan.. hehe mekasih .. all the best ya !

    btw, dah follow sini :)

    ReplyDelete
  19. dari segmen yang sama ^^ datang follow ^^

    http://kataubaid.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  20. Zumal singgah balas kat sini... Good luck k :)

    ReplyDelete
  21. CF singgah sini pulak ye.
    good luck dear :)

    ReplyDelete
  22. salam..ida singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  23. Salam ziarah dari segmen yang sama...
    Semoga berjaya... (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  24. Goodluck dear..thanks sudi BW blog :)
    http://herlittlehome.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html#comments

    ReplyDelete
  25. Datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  26. mmblas kunjungn ..blogwalking di sni..

    ReplyDelete
  27. singgah dr segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  28. gud luck http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  29. gud luck follow sini
    http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  30. Salam Ukhuwah Fillah ..
    Singgah Sini Balas Kunjungan ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/05/giveway-mega-1st-anniversary-mamanizacom.html
    Done Folllow Sini ..Good Luck ya

    ReplyDelete
  31. edohayra dtg blas knjugan... gud luck jugak =D

    ReplyDelete
  32. sINGGAh baLas from same SeGMent.
    GOOD Luck :)
    To ALL BloGgers, do come & join me..
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    ReplyDelete
  33. Good luck!..umi dah follow sini..:)

    ReplyDelete
  34. Balas kunjungan ke sini.. :D
    Good Luck juga buat awak. :D

    ReplyDelete
  35. balas kunjungan cik itah...good luck juga yer..

    ReplyDelete
  36. Singgah follow sini sis ^^ Goodluck ;)
    http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

    ReplyDelete
  37. hi..
    kunjungan balas dr segmen yg sama..

    terima kasih berkunjung ke blog Sue.. maaf lambat jenguk.. :)

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  38. Terima kasih sudi berkunjung ke blog saya...datang sini follow awk balik ^_^

    ReplyDelete