Tuesday, May 20, 2014

Nuffnang : Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Jumaat lepas dapat email dari Nuffnang, yang berminat tu cecepat rebut peluang ok sebab hanya 60 blogger yang pertama sahaja yang akan dipilih [Glitterati Nuffnangers only]. Cepat cepat ! hikss ^^


Greetings Nuffnanger,
Your Friday is about to become better, because we’re about to offer you a exclusive opportunity to join us on an all-expense paid road trip down to Malacca to visit Mamee Chef’s factory!
Not only will you be ferried in a bus to Malacca (From Subang) with 60 other fellow Nuffnangers to explore the ins and outs of the factory, you’d be enjoying meals together on the streets of Jonker too! And that’s not even the best of it, as you’d be remunerated for your participation and blog coverage of the event.
Here are the details of the event:
Event: Mamee Chef – Malacca Factory Visit
Date: 31May 2014 (Saturday)
Time: 8am to 4pm
Venue: Malacca
If you are interested to participate in this campaign, kindly fill in your details at http://blog.nuffnang.com.my/mamee-chef-malacca-factory-visit/ by 12.00PM, 20 May 2014.
Do note that this campaign is only open to Glitterati Nuffnangers, and these are SINGLE invites only. Only the first 60 bloggers selected will be contacted personally for confirmation.

P/S: kalau saja dekat confirm akupun nak join uhuk apakan daya aku di Sabah dan venue nya nun jauh di Melaka :(

with love~rrp.cik itah

28 comments:

  1. kalau di jb, mama pergi kot, ni jauh la dear.. hihi

    ReplyDelete
  2. ada dpt jugak, masa x izinkan.. ada hal yg lg penting..huhu

    ReplyDelete
  3. next time kenna datanglah semenanjung dik..

    ReplyDelete
  4. kan itah...sedih xdpt joinn..jom mntk nuffnang sponser tiket utk kta itah..hehe

    ReplyDelete
  5. Haa. Baru je lepas isi form utk pergi Mamee event dengan Nuffnang ni.

    ReplyDelete
  6. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  7. hu...nana xdapat join ada kenduri masa tu:')

    ReplyDelete
  8. mira pun dapat. boleh la pergi. hihi :D

    ReplyDelete
  9. Ramai yang dapat invitation ni, including me. Harap-harap terpilih lah. Tak pernah lagi turun Melaka.

    ReplyDelete
  10. tu lah..
    kit ayg dekat ni pun sibuk..
    bagi org x sibuk lah g..

    ReplyDelete
  11. besar hatimau join..apakan daya...family datang dari sabah masa tu..

    ReplyDelete
  12. deno pun dapat tapi memang tak dapat pergi... huhu

    ReplyDelete
  13. deno pun dapat tapi memang tak dapat pergi... huhu

    ReplyDelete
  14. memang tak dapat pergi/. pack event

    ReplyDelete
  15. Zumal pun sama tak dapat join moga Nuffnang adakan lagi apa2 event lepas nie :)

    ReplyDelete
  16. Jgn kata cik Itah d sabah, akak Jm semenanjung ni pun x dapek join aiigoooo!

    ReplyDelete
  17. MAS tengah buat promotion murah sekarang ni... Apa tunggu lg? Melaka klia x jauh pun...

    ReplyDelete
  18. Boleh lah join cik ta...

    lenovo for you..

    ReplyDelete
  19. yui yg kat perak pun rasa jauh nak p.

    kan best kalau depa duk wat lain2 negeri.. boleh gak merasaaa..

    ReplyDelete
  20. mintak nuff buat di sabah lagi bah itah...aduiiiii....

    ReplyDelete
  21. sakit pulak hati nih..time dorang buat tuh dah elok dah..tp time tuh luqman kerja..T__T...xdpt nak join.sobs..

    ReplyDelete
  22. Oh best nyer kalau dapat join kan .. huhuuu tapi siapa lah kita untuk di jemput huhuhuu :D

    ReplyDelete
  23. Insyallah, mana tau pasni nuffnang buat event kat sabah pulak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. ohhh, eiqa pun ade dapat jugak email niee..

    ReplyDelete