Thursday, May 8, 2014

Operasi Mendownload : One Piece Anime

credit to : http://cartoonpacks.com
Pernah baca komik budak getah tu? Haa itulah one piece. Aku kini gila one piece hahaha sebelum ini aku dah memang gila layan anime one piece ini namun akhir-akhir ini gilaku semakin menjadi-jadi sampaikan aku tidur pun mimpi one piece hahahha sudah kenapa?? :D

Siapa layan anime one piece kita memang geng! Haha aku even time office hour pun operasi mendownload tetap diteruskan. Kalau bos tahu ni memang naya la hahaha.

Macam lelaki ja kan layan anime macam ni haha. Biar yang lain melayan running-man dan aku melayan one piece anime! Should i care?? :P
By the way..setakat ini aku cuma menyimpan episod 1 hingga episod 551. Latest episod masih dalam proses mendownload.

Anime one piece memang anime terbaik pada aku sebab ia mampu buat aku ketawa, tersengih dan tersenyum macam orang gila dan jangan tak percaya ia pun mampu buat aku menangis hahaha. Cerita pasal ni antara part sedih yang buat aku menangis ialah part dimana kapal going merry Strawhat crew musnah dan part Ace, abang kepada Luffy mati didepan mata dia sendiri. Huh! memang sedih.

Antara watak-watak yang paling aku minat dalam anime one piece ni mengikut urutan ; Monkey D.Luffy, Toney Toney Chopper, Usopp, Sanji, Brooke, Boa Hancock, Nami, Zoro, Robin & Franky.

Anyone yang teringin mendownload tu boleh klik sini untuk download ONE PIECE ANIME [mugiwara.webs.com]

with love~rrp.cik itah

10 comments:

  1. Okay..dah tau one piece tu apa. teringat kat seseorang sbb dia suka watak kartun ni

    ReplyDelete
  2. Salam..abak follow sni.. wah! citer ni mmg best.. gigih mndowlod..haha

    ReplyDelete
  3. timekasih tuk link tu., akn aku mnafaatkan semahunya., hahaha., layannnnn

    ReplyDelete
  4. Salam Cik Itah..kaka JM singgah sini..kalau dh minat Anime ni..harus ke Jepun tau hikss..

    Akan singgah sini lagi :-)

    ReplyDelete
  5. pernah tgk member layan one piece ni...mmg tak lepas semua episod....sy nasib baik tak terpengaruh sgt...cuma terpengaruh dgn cerita naruto je...

    ReplyDelete
  6. hanboiiii..itah download?rajin nya tunggu lama2..

    ReplyDelete
  7. blh geng dgn anak buah ni . dlm lappy dia penuh anime . bhs jepun pun dia ambil juga wpun x faham ... hehehee

    ReplyDelete
  8. baik nye kasi link tuk download. hihi Mira tak layan One Piece nih.. layan Naruto jee hihi :)

    ReplyDelete
  9. dia mai daa dia maii daaaa. ahhaa

    ReplyDelete