Wednesday, May 21, 2014

Search Keyword Nuffnang

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


its wednesday! yeahh..salam rabu buat anda semua :)

Search Keyword Nuffnang. Perhatikan keyword yang pertama tu. 14 hits! Hahahaha terketawa aku saat terpandang keyword tu. Gadis cute, cantik boleh dikenali di Kota Belud Sabah??? For a moment i thought : since when lah pula blog aku promote gadis-gadis cute dan cantik ni?? Hehehehe agak-agak kalau aku tempek muka aku yang tak seberapa cute dekat entry ini boleh jadi cute dan cantik tak seperti apa yang dicari dekat keyword tu? Haks :D

Keyword yang selebihnya majoriti tentang gadis yang bunuh diri dekat CP baru-baru ini. Siap nak cari nama facebook lagi haihh - bab itu aku tak mahu lah bercerita lebih-lebih even aku ada tahu sesuatu tentang itupun rasanya lebih baik diamkan saja untuk menjaga hati keluarga mangsa, betul tidak? hehe

with love~rrp.cik itah

33 comments:

  1. aihs..lain dah ne..ahahahhaha

    ReplyDelete
  2. terbaiklah keywords..cukup lengkap ayat die..hehehe

    ReplyDelete
  3. haha cik itah patut buat entry pasal gadis kiut tu. hehe

    ReplyDelete
  4. pelik2 kan keywords...hew hew hew... akak pulak orang duk sibuk cari alasan minta cuti kecemasan or EL... lol...

    ReplyDelete
  5. @Nys Anis hahahaha tak pasal pasal kena buat entry pasal tu pulak eh :D

    ReplyDelete
  6. @Huny eda haha memang cukup lain nie yunk :D

    ReplyDelete
  7. kemain pelik ayat yg disearch tu.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Wah..Panjangnye keyword die..kiki..

    ReplyDelete
  9. Bukan main lagi search key word dia hahahaa.. pelik2 jer kan :P

    ReplyDelete
  10. Hehe menarik keywords yang atas sekali tu :)

    ReplyDelete
  11. haaa...ramai dah tu yang usha itah..jago2....heeee..secret admire gitu kot=)

    ReplyDelete
  12. Keywords 1st tu terbaik...hehehe..

    ReplyDelete
  13. siapa yg p search jenis sihir buat orang mati tu. aiishhhh

    ReplyDelete
  14. betul dik.perlu menjaga hati keluarga mangsa

    ReplyDelete
  15. org sabah cantik2 comel2 bah...

    ReplyDelete
  16. jgn org tu nak cari cik itah sudah keyword yg 1st tu. hikhik

    ReplyDelete
  17. fuhh. ramai yg cari gadis cute di kota belud bah.
    aws ya cik ittah. jaga cik salmah jaga.. ahakss ;)

    ReplyDelete
  18. saya rasa gadis cute yang dimaksudkan itu memang cik itah..hehehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. Sapalah yang dicari tu ya..he..he

    ReplyDelete
  20. Hahahahaha ada orang tengah nak cari jodoh ke tu?

    ReplyDelete
  21. menarik la keyword die.. nk cari awek yg comei2 je.. haha

    ReplyDelete
  22. huhuhuhu

    ehh memang tuan blog ni cute la...ehh tapi bukan i yg google k akekekkee

    ReplyDelete
  23. huhu., mamat mane la yg gi creat keywods cm tu.,
    err ader buat entry cmtu ker.,

    ReplyDelete
  24. amboiii..keyword..mau mencari jodoh lah 2 kunu...hahaha..lucu juga..

    ReplyDelete
  25. Keywords ni kdg kala mmg mcm2.. yg pelik2 & yg kotor pun ada hahaa.. :D

    ReplyDelete
  26. Itu ok lagi, saya punya keyword dkt blog, semuanya lucah2. Ingat blog saya blog lucah ke ape -_- Sakit hati

    ReplyDelete
  27. hahaaa kdg2x tgok keywords nie pun boleh tergelak kannn ;D

    ReplyDelete