Thursday, May 15, 2014

The Liebster Award by Isya Purple

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

http://isyapurple.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

Terima kasih buat blogger Isya kerana tag daku dalam The Liebster Award. Di bawah adalah jawapan-jawapan untuk soalan anda :)
p/s : soalan aku copy paste sahaja heheww~

1. Kalau anda boleh terbang, adakah anda akan buat kerja tanpa gaji macam Superman? - kelakar ja soalan ni aku rasa haha rasanya tidak kut or mungkin. mungkinlah hee :)
 
2. Bila kali terakhir anda pergi jumpa dentist? - hmmm time sekolah rendah rasanya haha :D
 
3. Antara TIKUS dan KATAK, mana satu anda paling tak suka? - sudah tentu tikus
 
4. Adakah anda seorang KPOPPERs? - bukan kut..ehe
 
5. Minat Running Man ( kOrean Reality Show) tak? hehehe.. - seriously, memang tidak huhu sekali pun tak pernah layan sebab aku lebih memilih untuk layan anime one piece heee ^_^
 
6. Pernah tak anda travel overseas? Ke negara mana? - umm belum pernah lagi uhuk tapi insyAllah suatu hari nanti :)
 
7. Anda ada adik? kalau ada, pernah piat telinga adik korang tak? - ada, seorang lelaki dan seorang perempuan. piat telinga adik? hahaha tak pernah, even diorang nakal sekali pun aku lebih suka menegur daripada naik tangan. kakak yang penyayang dan berhati lembut ni kiranya hahaha kononya lah :P
 
8. Apa mesej terakhir yang ada dalam inbox anda masa anda baca soalan saya ni? - mesej terakhir? takda hahaha aku takda mesej dengan siapa-siapapun :)
 
9. Pernah tak anda kena rotan dengan cikgu? - pernah masa sekolah rendah tapi bukan sebab aku nakal ya. salah pelajar lain tapi satu kelas kena uhuhuhu
 
10. Sekarang ni, anda tengah guna Mozilla atau Chrome atau lain-lain? - Mozilla :)
 
11. Kenapa anda sanggup jawab semua soalan mengarut saya ni.....??! - umm sebab..sebab..sebab..sebabnya aku memang nak jawab :D
 
Mangsa tag ;
  1. http://nusha1706.blogspot.com/
  2. http://dilaella.blogspot.com/
  3. http://sheilashahfiekry.blogspot.com/
  4. http://blogashalya.blogspot.com/
  5. http://hunyieda.blogspot.com/
  6. http://puangojes.blogspot.com/
  7. http://misshunymadu.blogspot.com/
  8. http://www.striderbuzz.com/
  9. http://adamazralicious.blogspot.com/
  10. http://niesa-lovecrew.blogspot.com/
  11. http://onitsukahana.blogspot.com/
 
11 soalan cepumas dari aku untuk mangsa tag ;
  1. Gambarkan diri anda dalam tiga perkataan.
  2. Usia blog anda?
  3. Berapa kali kah anda pernah jatuh cinta?
  4. Pernah rasa rindu dengan seseorang dan bagaimana anda menghadapinya?
  5. Apakah perkara yang paling anda suka buat? 
  6. Siapakah yang menjadi inspirasi anda dalam sesuatu perkara?
  7. Bagaimanakah anda menghadapi sesuatu yang mengecewakan anda?
  8. Apakah perkara yang pernah terjadi yang anda tidak dapat lupakan sehingga kini?
  9. Jika diberi peluang, anda nak jadi apa?
  10. Jujur..blog Cik Itah lambat loading kah?
  11. Anda mengenali sy dengan nama itah. agak-agak anda boleh teka tidak nama sebenar sy,  Tekaan anda? p/s nama ayah tidak perlu.
Itu sahaja. Sekian dan selamat menjawab. Maaf jika ada soalan yang menyinggung perasaan anda dan sungguh aku tak berniat. Untuk mangsa tag tiada paksaan nak join atau tidak. PEACE hee ^_^
 
 
with love~rrp.cik itah

25 comments:

  1. fizi berhutang dgn 2 blogger..blum dpt jawab lahi..huhu

    ReplyDelete
  2. owhh tidak lya kena tag buat kali yg ke3..insyallah nnt lya wat entri :D

    ReplyDelete
  3. hutang yang masih tak selesai2... hu hu hu...

    ReplyDelete
  4. tgk entry itah ni baru teringat belum jawab lagi tag lagi syira...huuuu

    ReplyDelete
  5. insyallah nanti saya buat entry. samalah itah, saya pun minat one piece hihi..

    ReplyDelete
  6. hahaha. Thanks la tag saya cik itah. :D

    ReplyDelete
  7. wahh ramainya yang join ^^nmasa kat sekolah dulu selalu kena rotan dengan cikgu

    ReplyDelete
  8. http://blog.seniorennet.be/Sluffertjes_creations/

    With greetings from Belgium my friend miep miep

    ReplyDelete
  9. itah....cuba layan running man cnfrm ketagih..haha.mcn cik masa mula2 dlu x nak layan rm.xmau terpngaruh konon..sekali tertengok..awwwww punya best..ketawa jak...haha

    ReplyDelete
  10. rajin nye .. kalau sy tk sempat dah nak wat. jgn la sapa2 tag k.

    salam singgah dr http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. SEGAN NAK JOIN.. NANTO RANG TAHU SAYA NI MINAT KPOP.. HEHEHE TAKDELAH..

    ReplyDelete
  12. saya pun ada jawab juga benda ni hari tu

    ReplyDelete
  13. Selamat pagi...salam ziarah dari bunda...

    ReplyDelete
  14. trima ksih sbb jdkan yui mgsa..ekekeke


    ReplyDelete
  15. anime one piece tetap di hati yer

    ReplyDelete
  16. da jawap soalan cik itah. pandai2 la cari dalam blog saya. hahaha.

    ReplyDelete
  17. hahaha jijah pon ada kena tag tapi xterbuat lagi..

    ReplyDelete
  18. baiklah cik itah..nanti saya akan jawab soalan Liebster ini yer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. ramai blogger kna tag. ada hutang lg 2 ni. hehe. sama la kita takut tikus. ^^

    ReplyDelete
  20. alamak alamak. ni penangan lama tak masuk belog. ada tag untuk PG kat situ rupanya!!!! tidak!!!!! sobsob.

    ReplyDelete