Thursday, June 5, 2014

Churp Churp | Your Current Earnings RM 0.00 & Nuffnang | CPUV DKSH-Tiger Balm Mosquito

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)



ChurpChurp | Your Current Earning RM 0.00. Uwahh earning tinggal RM 0.00 maksudnya lepas ni hanya menunggu ketibaan duit raya dari ChurpChurp la kan heeee.

Nuffnang | CPUV DKSH-Tiger Balm Mosquito. Murah hati Nuffnang bagi CPUV, apapun thanks Nuffnang <3

Earning dari Nuffnang biarpun RM 100+++ aku sayang nak cashout, pasal apa akupun tak tahu. Selalunya cashout ChurpChurp & 8Share saja. Tapi jika dibandingkan ChurpChurp dengan 8Share, aku lagi suka cashout 8Share sebabnya tak sampai seminggu duit dah masuk dalam akaun manakala Nuffnang & ChurpChurp pula kena tunggu sebulan dua baru cek sampai ke tangan. Apapun aku sayang ketiga-tiga ni : Nuffnang, ChurpChurp & 8Share :))

with love~rrp.cik itah

36 comments:

  1. waa untung lah...kite ngah merajuk ngan nuff nie...T_T

    ReplyDelete
  2. ecah pon suka cashout 8share..cepat =)

    ReplyDelete
  3. hehe..churp2 duk sen2 lagi..8share bru skali cash-out..tpi mmg cepat duit msuk, tabik sama 8SHARE! nuffnang baru nk aktif balik..hehe..btw, morning! hehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...tahniah dear!nana cashout je da alang2 30hb ritu...heee...uniknya kali ni takda posen2=)

    ReplyDelete
  5. saya tengah tunggu cek nuff
    jadilah sket2 je kan
    kita bukan blogger pemes huhu

    ReplyDelete
  6. saya tengah tunggu cek nuff
    jadilah sket2 je kan
    kita bukan blogger pemes huhu

    ReplyDelete
  7. semoga makin murah rezeki..

    menabung =)

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki ramadhan... jgn lupa sedekah sikit... hhee

    ReplyDelete
  9. tahniah.. saya tak pernah sayang nak cashout.. cukup aje terus cashout.. tak pernah tunggu..

    ReplyDelete
  10. Rm100? Byk tu! Nak jouin churp churp gak lah tp x tahu caranya

    ReplyDelete
  11. @Jari Manis sy ada buat tuto churpchurp dalam blog ni nanti sis bole cari..tapi kena guna banyak effort la sebab CC ni kita kena rajin share link..:))

    ReplyDelete
  12. @azman Arsad hehe takpa la, nak simpan dulu..nanti bila betul+ perlu guna duit baru cashout :))

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum cik itah :) salam ukuwah, saye ingin ikut support klik2 nuffnangnya boleh kah?sudah saye klik2 barusan, bantu support saye juga ya ^^ makasi sebelumnya

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum...cik RRP,

    mselim3 ada akaun CC tapi tak pernah tahu nak share link... tak berapa faham...hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
  15. wahh...cash out sampai habis...betul2 nak raya cik itah nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. tahniah. hehe.
    sy ni pun tengah fikir dua tiga sepuluh kali nak cash out ke tidak nuffnang. hmmm

    ReplyDelete
  17. Wahh banyaknya.. share sikit tips2 nak dapat income begitu hehe..

    ReplyDelete
  18. Wah masyukk... semoga bertambah rezeki lg lepas nie..=D

    ReplyDelete
  19. Wahh mmg menarik.. best2.. tahniah cik itah.. :) :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah . dapat rezeki tu ...

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah cik ta...Kita pun suka 8share. Cepat dan mudah..

    ReplyDelete
  22. saya pun pengguna setia 8share ngan nuffnang jugak.
    dapat jugak la duit smbil online :)

    ReplyDelete