Monday, June 2, 2014

Don't Remind Me It's Monday!

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

credit to Google
Alarm handphone berbunyi subuh tadi haishh macam nak ja aku marah "don't remind me its Monday!'' huhuhu memandangkan minggu lepas cuti hari ini terus jadi monday blues hahaha. Btw, hari ini adalah hari pertama aku puasa sunat hehehe dah nak ramadhan baru nak puasa sunat eh? teruknya!

with love~rrp.cik itah

24 comments:

  1. selamat berpuasa cik itah.. hihi.. isnin kenalah bersemangat :P

    ReplyDelete
  2. anis pun puasa hari nie.. tapi last day dah..hihi.. cepat2 ganti ye sis.. :) smile always..jangan blues2..heee.. ^__^

    ReplyDelete
  3. monday!!!! arggghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. Memang pun .. berat jer nak bangun pagi isnin nie.. lagi2 kalau sabtu dan ahad kita buat banyak aktiviti huhuhuu :D

    ReplyDelete
  5. Haha.. happy monday you, untung bdk sekolah dpt cuti. ^-^

    ReplyDelete
  6. takmau monday blues la dik..selamat berpuasa. akak pun puasa..:)

    ReplyDelete
  7. @Ija Rased hahaha takpa la sis..bukan selalu hehhehe :D

    ReplyDelete
  8. yes it's monday dear...it's monday, terimalah hakikat ni...huwaaaa....

    ReplyDelete
  9. puasa sekarang utk biasakn diri pd puasa ramadhan ... buka tu nanti agak2 yer ... hehehee

    ReplyDelete
  10. isnin kena semangat tak mau blues blues ... heh heh

    ReplyDelete
  11. ahahahhahahhak..dont remind bha

    ReplyDelete
  12. niesa baru masuk kerja hari ni..xpuas betul bercuti..hahaha..selamat berpuasa itah! :)

    ReplyDelete
  13. Tengok ni pun dah rabu dah.. :D

    ReplyDelete
  14. Monday aritu saya cuti EL...tapi bila selasa tu masih terasa jugak laa bluesnya tuh..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. @Khamsi Abdullah puasa sunat :) puasa ganti dah sudah..:))

    ReplyDelete