Monday, June 9, 2014

Email Dari Bos?!

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Dapat email dari bos huhuhu dalam hati mesti kena sound ni :D
Bila cek ja..eh?? Biar betul cik bos ni huuu


P/S : aku sebenarnya nak edit blog. korang boleh bagi cadangan tidak nak edit macam mana? besarkan lebar blog ke dan sebagainya lah. Terima Kasih :))




with love~rrp.cik itah

15 comments:

  1. Nak edit ape, saya nampak dah cukup kemas ni. Lembut gitu warna dia.

    ReplyDelete
  2. tuu dia...bos ajak g tgk wayang..muahahaha...

    p/s : nak edit lagi? mcm dah okay je...?

    ReplyDelete
  3. amboi,boss ajak tgk wyg..syioknya..hehe..

    ReplyDelete
  4. seronok per dpt tgk movie free ... besar sikit body blog ok gak ... heh heh

    ReplyDelete
  5. wah bos ajak tgk wayang .. bestttt

    ReplyDelete
  6. kalau di besarkan sedikit ruangan untuk entri iu pun okey jgk

    ReplyDelete
  7. Best dapat bos sporting macam ini :)

    ReplyDelete
  8. wahhh...boss ajak tengok movie??sempoi giler boss cik itah rupanya..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. bestnya bos belanja tengok movie...

    ReplyDelete
  10. best nyer dpt bos mcm tuh...

    ReplyDelete
  11. Wah wahh.. btw, i will come back to sabah maybe 10days before raya.

    sincerely,
    mmr

    ReplyDelete
  12. syoknya!!!!! sporting lah boss itah.
    tp part last kelakar. no horror movie. kiki! takut lettew!

    ReplyDelete
  13. wahh bestnya kak ngok wayang.... :)

    ReplyDelete