Monday, June 16, 2014

I'M Back!

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


I'M back setelah menghilang beberapa hari. Ada urusan keluarga yang perlu diselesaikan. Buat pengetahuan korang, hari rabu minggu lepas adik kepada arwah ayah aku telah kembali ke rahmatullah. Sedikit sebanyak terkesan juga dengan aku. Sedih. Wajah, suara dan perwatakan arwah sama seperti arwah ayah aku malah kami beradik pun memanggil arwah dengan panggilan bapa. Arwah juga tempat kami menumpang kasih seorang ayah namun yang pergi tetap pergi, kita yang hidup perlu teruskan hidup..kan? :)

Apapun al-fatihah buat arwah Uncle Sauna, adik kepada arwah ayah aku. Al-fatihah juga untuk arwah ayah dan atok aku. Semoga roh mereka semua ditempatkan disisi orang-orang yang beriman-amin.

Okay. Jom blogwalking hee aku rindu nak drop comment blog korang :))
I miss you all ^^ <3


with love~rrp.cik itah

19 comments:

  1. Alfatihah.. Tengah blogwalking dah pun. :)

    ReplyDelete
  2. SElamat kembali dik. al fatihah untuk arwah uncle. moga dicucuri rahmat allah swt.

    ReplyDelete
  3. alfatihah buat your uncle
    semoga di tempatkan dikalangan hambaNya yang beriman dan beramal soleh

    ReplyDelete
  4. Takziah..ecah pulak baru 3 minggu kehilangan adik ipar..meninggal lemas dekat tasik..

    ReplyDelete
  5. salam takziah..lya tak tahu pun..moga mereka ditempatkan dikalangan org yg beriman di cna amin..

    ReplyDelete
  6. SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT.. AMIN,..

    ReplyDelete
  7. Salam Itah... semoga Itah tabah menghadapi hari esok... :)

    ReplyDelete
  8. al - fatihah buat mereka ...

    ReplyDelete
  9. Alfatihah & salam Takziah cik Ta...

    Huawei for cik ta..

    ReplyDelete
  10. alfatihah..takziah itah and welcome back..

    ReplyDelete
  11. innalilillah. salam takziah buat awk sekeluarga

    ReplyDelete
  12. Al-Fatihah dan salam takziah buat cik Itah sekeluarga..

    ReplyDelete
  13. Innalillah...Takziah buat keluarga Cik Itah...anyway, its good to see you back..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Salam Takziah dari zumal... Al Fatihah :))

    ReplyDelete