Friday, June 6, 2014

Jawatan Kosong Terkini RISDA - Tarikh Tutup 13 Jun 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Fikir, fikir, fikir dan fikir huuu kosong otak aku takda idea nak buat entry apa. Baiknya aku tolong promote kokosongan jawatan di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) . Sila lihat senarai kekosongan, mana tau ada yang nak apply :)

Tarikh Tutup Permohonan : 13 Jun 2014

11 jawatan ditawarkan. klik untuk lebih jelas
  1. PEGAWAI PERTANIAN G41 - 13 Kekosongan
  2. PEGAWAI TADBIR N41 - 2 Kekosongan
  3. PEGAWAI UNDANG-UNDANG L41 - 1 Kekosongan
  4. PENOLONG AKAUNTAN W27 - 4 Kekosongan
  5. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N27 - 6 Kekosongan
  6. AHLI FOTOGRAFI B11 - 1 Kesosngan
  7. PEMBANTU TADBIR PERKERANIAN OPERASI N17 - 17 Kekosongan
  8. PEMBANTU TADBIR KEWANGAN W27 - 11 Kekosongan
  9. TUKANG K2 R11 - 2 Kekosongan
  10. PEMANDU KENDERAAN R3 - 7 Kekosongan
  11. PEKERJA AWAM R1 - 7 Kekosongan

Permohonan perlu dibuat secara online melalui Job Malaysia
Kalau nak tengok Iklan Kekosongan & Syarat Jawatan pun korang boleh tengok di Job Malaysia

p/s : kalau takda akaun Job Malaysia daftarlah cecepat okay :))

sekian dan all the best buat mereka yang nak apply tu :) semoga murah rezeki - amin


with love~rrp.cik itah

15 comments:

  1. Thanks Cik Itah atas perkongsian ni ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga membantu mereka2 yg dok cari kerja kan itah... =D

    ReplyDelete
  3. Peluang kpd sesiapa yg memerlukan ni.. Thanks sharing.. :)

    ReplyDelete
  4. Yang berkelayakan bolehlah mohon..

    ReplyDelete
  5. fuhh
    banyak keje kosong skrang yekk...tapi ramai jugak yg baru kluar U & kolej..kene tonjolkan diri lebih nih :)

    ReplyDelete
  6. sapa2 yg sdg mencari tu , cepat2 lah ya ... jgn tggu lagi ...

    ReplyDelete
  7. PERTENGAHAN BULAN NI SAYA ADA INTERVIEW..:)

    HARAP-HARAP DITERIMA..

    ReplyDelete
  8. Bolehlah bunda bagitau anak bungsu bunda yang sedang mencari kerja tu...
    terima kasih..

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...

    Terima perkongian nie.. tgh nak mencari2 jaw.kosong nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Thanks for sharing cik itah...nanti kalau ada member yang berminat nanti saya panjangkan link ini kepada mereka...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. wahh sapa yg nk cr kerja tu. cpat2 ^^

    ReplyDelete
  12. wow..byknyer peluang.. semoga berjaya kpd yg memohon :D

    ReplyDelete