Wednesday, June 25, 2014

Search Keyword

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

8Share kini berwajah baru kan?? Nampak lagi NICE!

OK. Search Keyword minggu ini yang buat aku tergelak :D
  1. Abaikan saja aku
  2. Kata-kata bekas BF
  3. Lipgloss aku guna



Keyword: Abaikan saja aku
Hahaha apa sebenarnya yang dicari tu? Serius aku tak faham. Siapa yang diabaikan ni? dan siapa pula yang mengabaikan? huuuuu

Keyword: Kata-kata bekas bf
Eh? Hahaha sibuk nak tahu kata-kata bekas bf buat apa? hahaha kelakar betul dia ni lah!

Keyword: Lipgloss aku guna
Ngeee~ Ermm?? Ini nak tahu lipgloss aku guna ke apa ni? Kalau aku hee aku tak pakai lipgloss pun, cuma pakai baby lipbalm dari maybelline ;-)


with love~rrp.cik itah

22 comments:

  1. Abaikan saja aku..haha..ini paling manang.

    ReplyDelete
  2. APA LE YANG NAK DICARIKAN TU AGAKNYA..

    ReplyDelete
  3. Hanya yang search itu saja mengerti apa di searchnya...

    ReplyDelete
  4. haha kata2 bekas BF??mgkin dia sedang meng google cara memutuskan hubungan?? hehehe

    ReplyDelete
  5. Haha... kadang tu apa yang diorang search kita pun x paham... :)

    ReplyDelete
  6. kata2 bekas bf?

    Bf: kita sudah berpisah.tak ada lagi kata2 untuk mu..


    wah!!!hehhehe

    ReplyDelete
  7. @Mime MF hahahaha bole jadi jugak tu dear :D

    ReplyDelete
  8. lol.. kata-kata bekas bf y xleh blah tu.

    ReplyDelete
  9. abaikan saya..
    mesti dari entry cinta cintun..
    klikx3

    ReplyDelete
  10. tah ape2 jer la yg dorng cari kan., huhu

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari irra
    www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  12. Baca sambil senyum..Have a good lunch ita...

    ReplyDelete
  13. orang yang search "kata-kata bekas bf" tu mungkin seorang yang masih belum move on dengan past relationship..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. apa gaknya mrk cari kat blog sis lak ... tak tgk lagi ... manusia ni ada kalanya pelik juga .

    ReplyDelete
  15. Hahaha kekadang kelakar kan tengok apa yg org search pastu masuk kat blog kita hahah :")

    ReplyDelete
  16. Ade gak orang yang mencari begitu yer :)

    ReplyDelete
  17. ahahaha..kelakar pulak bila baca apa yg dorang search tu

    ReplyDelete
  18. Kadang2 orng yng cri pelik2 ni sja nk uji, apa yng kuar..hee

    ReplyDelete