Monday, June 23, 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

http://www.duniashida.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

Tamat : 28 Jun 2014

Pengalaman bersama Nuffnang. Aku berblog pada tahun 2011 namun aku mula join Nuffnang pada awal tahun 2012. Masa mula-mula join tu tak berapa reti lagi pasal Nuffnang ni hehe. Main daftar begitu saja. Status Giltterati pun tak dapat sebab aku pasang Advertlets sebelum mengenali Nuffnang. Namun akhirnya aku mengambil keputusan untuk setia bersama Nuffnang sehingga kini dan akhirnya aku mendapat status Giltterati :)

CPUV dari Nuffnang. Alhamdulillah setakat ini ada juga CPUV yang melekat. Murah hati Nuffnang bagi hehhee itu yang makin sayang dan setia dengan Nuffnang ^_^

Event yang dianjurkan oleh Nuffnang. So far aku belum berkesempatan untuk join mana-mana event yang Nuffnang anjurkan memandangkan aku duduk jauh di Sabah.

Earning bersama Nuffnang. Setakat ini, earning sudah mencapai RM100++ tapi belum berniat untuk cashout lagi hehe so pengalaman cashout tu takda :D

okay. itu sahaja. sekian :))


p/s : jom bersama meriahkan segmen. kalau nak join boleh klik banner diatas :)


with love~rrp.cik itah

29 comments:

  1. Good luck Cik Ta...

    Volkswagen for you..

    ReplyDelete
  2. Info yang menarik tapi belum berkesempatan join Nuffnang lagi... :)

    ReplyDelete
  3. Akak pun macam2 pengiklanan dah cuba,nuffnang juga yang bagus..belum ada sejarah tak dibayar..

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya Cik Itah + menabung disini

    ReplyDelete
  5. wahhh..byk tu..rm100++ apa2 pn gud luck itah..

    ReplyDelete
  6. Haha.. Kyus dah masuk 5 thn berblog ni.. tp sebab x andai n tak cari ilmu, smpai skang x dpt ape2 lg dr nuffnang.. Haha.. Gudluck Cik Itah!

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking senarai perserta dari Segmen I Love Nuffnang by Dunia Sebenar Shida.. Semoga berjaya, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  8. Good luck cik itah..nufnang memang sporting.. Bg semangat blogging kpd newbie tak dilupai blogger lama jg..itu pasal ramai je yg masih setia dgn nuff.

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen sama..
    salam ramadhan..good luck n all the best ^^

    ReplyDelete
  10. Bagusnya :) Tahniah ^^ Balas kunjungan sini~

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  12. Wahhh kumpul dlu byk2 cik itah sbb org kate nk tgu claim pn sbulan alang2 kita peram dia smpai puas hati hehee..tq atas pkongsian dn tq juga sudi join segmen ini .. gudluck ya :)

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yg sama...
    gud luck..
    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  14. akak JM pun setia bersana nuffnang :-)

    ReplyDelete
  15. Bestnya dah 100! Hehe Nad 50 pun tak sampai lagi ni. Bila lah boleh cashout hehe dok menunggu je ni :p Jemput baca entry Nad ye :)

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan..singgah membalas kunjungan..nuffnang memang tak suka kalau ade adverts lain kan..terus tukar status..huhu..apepun masih setia dengan nuff :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete