Monday, July 7, 2014

Nuffnang : CPUV Oldtown True White Coffee

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)


Alhamdulillah Nuffnang masih berbesar hati nak bagi cpuv baru dekat blog ramaramapendek ni walaupun dua tiga hari ini aku tidak begitu aktif berblog, tiada entri baru apatah lagi nak terjah mana-mana blog. Aku pun tak tahu nak tulis apa, segalanya kosong!

Tapi rasanya selepas entri ini aku nak menaip satu entri bertajuk R.I.N.D.U. Ehhh? Hahaha entah kenapa namun akhir-akhir ini aku lebih suka berbicara soal hati dan perasaan. Mungkin aku tengah dilamun cinta! Hahaha mungkin la kan hehhehe terasa jiawangnya disitu jiwang ala-ala filem Titanic!
Okay okay. Cukup cukup! Hehehe :P Sekadar bergurau :D :D


with love~rrp.cik itah

20 comments:

  1. Alhamdulillah..tahniah Itah. Banyak tu CPUV

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Memang mantap ni kalau tak mesti tak dapat

    ReplyDelete
  3. tahniah cik Itah... rezeki bulan ramadhan...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah...Razeki Rmadhan tu Ita...


    isi tabung di sini..

    ReplyDelete
  5. tahniah.. rezeki bulan puasa.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah cik itah... murah rezeki orang yang in love nie... ;D

    ReplyDelete
  7. @acik idah Hahaha mana ada in love sis...gurau jala hehe

    ReplyDelete
  8. memang org tu semenjak 2 menjak ni brjiwang :P
    Alhamdulillah, murah rezeki.. :)

    ReplyDelete
  9. @Eiqa Almond sekali sekala yunk..layankan jela hehe :P

    ReplyDelete
  10. tahniah rezeki..
    menabung di sini

    ReplyDelete
  11. wahhh..tahniah..tahniah...awak dilamun cinta ker???untung laa orang yang awak cintai tu..hehehee

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. tahniah itah!niesa sejak x aktif ni sll dpt 1 je cpuv..uhuk..oklah kan dr xda...

    ReplyDelete
  13. Org cute mcm cik itah ni mmg ramai yg mencari. Mesti best kan jika rindu rinduan dan diri d sayangi ni :-)

    ReplyDelete