Friday, July 25, 2014

Salam Aidilfitri Syawal 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Salam Jumaat & selamat menunaikan solat jumaat :)

Aku disini engkau disana..aisehhh hihi khas untuk sahabat alam maya blog Cik Itah | ramaramapendek ni, korang tersangatlah comel, cute, cantik & kacak ! korang sangat awesome & korang memang adorable friends ! and i love you guys <3 harap akan dapat jumpa korang semua suatu hari nanti jika tidak di dunia mungkin di akhirat sana, insyAllah dan jika korang rasa  kita belum cukup mengenali, kenali aku DISINI

ikhlas dariku ;

walau langkah tak bertemu, tangan tak berjabat, ucap tak terdengar, mata tak bertentang, mohon maaf segala kekhilafan kerana ada tikanya, mata silap memandang, telinga tersalah mendengar, lidah terlanjur berkata-kata dan hati tersalah menduga.



Esok aku akan balik kampung..harapnya selamat sampai. korang pun okay, semoga selamat sampai :) . Aku akan bercuti selama seminggu bermula esok sehingga 3 ogos 2014. So..jumpa nanti okay..kongsikan cerita raya korang, nak juga tahu heee ^_^

Apapun..have a cutest raya semua...kosong kosong ehhh? he he ;)


with love~rrp.cik itah

53 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin yer Ita.. =D

    ReplyDelete
  2. salam syawal cik itah

    mohon maaf andai ada slh silap spnjg kt kenal even di alam maya sje..

    mana tau ada rezeki leh jumpa =)

    ReplyDelete
  3. salam aidilfitri buat Itah dan keluarga..Semoga bergembira di Aidilfitri. Maaf andai ada salah dan silap ye

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Itah... Nak duit raya!,,

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya dari Wa sekeluarga jugak ya..Maaf Zahir dan Batin :)

    ReplyDelete
  6. @♥ Mrs. Secretary ♥ salam sidilfitri buat akak & keluarga jugak :)

    ReplyDelete
  7. @Azhafizah Md Nor sy pun sama ya sis :) semoga akak sekeluarga bergembira di pagi syawal nanti :)

    ReplyDelete
  8. @Tukang Karut selamat hari raya jugak hehe duit raya?? eh bukan sy ke yg patut mintak?? hehehhe :P

    ReplyDelete
  9. @fairus ya..sama_ la kita salam kosong kosong :)

    ReplyDelete
  10. @wa salam aidilfitri jugak..semoga bergembira di pagi syawal :)

    ReplyDelete
  11. kosong2 jugak cik Itah :) take care

    ReplyDelete
  12. Selamat Menyambut Hari Raya, Cik Itah :)

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin
    iklas sobri yaacob :P

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya aidilfitri buat itah sekeluarga

    ReplyDelete
  15. wah da nak balik kg,,..

    selamat hari raya gak kak yg comel!!

    0-0 tau ^^

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya jugak untuk semua blogger dan tuan punye blog ni :)

    ReplyDelete
  17. Salam Aidilfitri juga Cik Itah. :)

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya itah . semoga selamat pulang ke kg . maaf zahir batin .

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya mohon maaf zahir dan batin . semoga selamat sampai ke kg halaman ... invest sini .

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya cik itah..bhati2 berjln dihari raya.. :)

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Aidilfitri Cik Itah... Selamat bercuti juga...

    ReplyDelete
  22. amboii cik itah. syok la tuh nk balik kampung.. tak sabr juga nk tau kisah raya cik itah.. :D

    ReplyDelete
  23. Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir & batin.
    Salam ceria Aidilfitri ikhlas dari saya... :)

    ReplyDelete
  24. slmt hari raya Itah ! maaf salah silap spnjg perkenalan kite ye hehe

    ReplyDelete
  25. slamat mnyambut aidilfitri dan maaf zahir dan batin..:)

    ReplyDelete
  26. Salam Aidil Fitri buat Cik Ta. Mohon maaf jika ada yang tersentuh sepanjang kita berblogging k...

    ReplyDelete
  27. Old Town White Coffee menjelang raya...

    ReplyDelete
  28. Selamat Hari Raya Cik Itah.... Maaf zahir Batin ya ^__^ Selamat pergi & balik kampung ya

    ReplyDelete
  29. Hati hati ketika berjalan yer cik itah and Selamat Hari Raya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya
    salam kosong kosong

    ReplyDelete
  31. Ufuk Ramadhan mulai memudar, Cahaya Syawal kian memancar, Dosa dan Khilaf saatnya dibakar, Marah dan Dendam saatnya dikubur. Kadang hati berburuk sangka, Langkah membekas lara, Tutur kata tidak terjaga, Tingkah laku membawa luka. Andai tangan tak dapat berjabat, Setidaknya kata masih terucap : "Selamat IDUL FITRI 1435H, Minal Aydin Walfaidzin, Mohon Maaf Lahir dan Batin ya :)

    ReplyDelete
  32. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  33. Eid Mubarak Cik Itah! Sorry le..baru nak baca.. sibuk bebenor. Melayan fikiran..eh, melayan tetamu.

    ReplyDelete
  34. selamat hari raya.. kosong-kosong ;)

    ReplyDelete
  35. selamat hari raya cik itah..
    maaf zahir dan batin ya :)

    ReplyDelete
  36. Assalam
    Selamat Hari Raya dari www.opzzpinky.my

    ReplyDelete
  37. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Itah sekeluarga... Mohon maaf zahir dan batin... :) kosong2 yer...

    ReplyDelete
  38. Selamat Hari Raya Itah ... explore xperia Z2

    ReplyDelete
  39. salam aidilfitri itah...masih sempat lagi bah kan raya sebulan hhee

    ReplyDelete
  40. selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak buat cik itah dari akak JM eh ye kosong kodong :-)E

    ReplyDelete