Wednesday, July 2, 2014

Wordless Wednesday

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Dear all, have a nice wednesday hee
Man's and women's shopping pattern :D

Man's and women's shopping pattern
FACEBOOK
with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. ada btlnya hehe..mnbung pagi cne :)

    ReplyDelete
  2. SERABUT LE POMPUAN NI.. HEHEHE

    ReplyDelete
  3. pattern naniey shopping yang macam lelaki tu.. tak suka banyak jalan..penattt..haha

    ReplyDelete
  4. Mrs Blue shopping macam tu ke???hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. @Naniey Jemiey kita sama sis..pattern shopping macam lelaki..hehe

    ReplyDelete
  6. @Azlan Strider hahaha takda la..sy punya shopping pattern macam lelaki hihi

    ReplyDelete
  7. @fairus memang serabut hehe nasib baik sy bukan jenis macam tu ..

    ReplyDelete
  8. @Our Story harus ke? hehehhe macam x reti penat kan :D

    ReplyDelete
  9. hahhah..betul2..tu yang kadang2 sampai laki call sebab tak jumpa bini..
    tak pun dia sms je.."awak kat mana"?
    paling mudah.."saya tunggu kat dalam keta ni."

    hahah

    ReplyDelete
  10. haha fi selalu ikut mak sedara dan mak pegi shopping, penat kaki.
    Pattern yang amat rumit dirungkai walaupun lalu tempat yang sama berulang kali.haha
    Layankan Aje :D

    ReplyDelete
  11. Setuju. :) Perempuan kalau shopping, ish ish. Boleh jadi hafal nama kedai setiap level mall.

    ReplyDelete
  12. hahahaa betul sangattt.
    kelakar la gmbr tuu XD

    ReplyDelete
  13. Nampak serabut je kan, tapi tulah hakikatnya... :)

    ReplyDelete
  14. Nama pn ppuan kn.. Harus la begitu.. Hihi

    ReplyDelete
  15. Ladies nyer shopping patern of coz lah mcm tu :-:-)

    ReplyDelete
  16. haha.. dah keluar, dah bayar, boleh masuk semula cr barang pusing2..

    ReplyDelete
  17. Hahahhahaha so true! Mana puas pusing sekali kann hihik

    ReplyDelete
  18. Saya pon macam y kat bawah.. sebab berkira.. selagi tak puas belek saya takkan bayar..peduli r. - Jom komen n kritik blog saya sat -> stanzaku

    ReplyDelete
  19. haha..pening melayan bershopping :)

    ReplyDelete
  20. niesa xbrapa suka shopping lelama..mmg sama pattern mcm laki tu..eheh..

    ReplyDelete