Tuesday, August 26, 2014

Kadang Kita Terlupa

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

credited : hdw.eweb4.com

Kadang Kita Terlupa


Kadang-kadang kita terlupa penerimaan orang tak sama. Sangka kita cuma kawan, tapi dia sebaliknya. Apabila mesra difikirnya sayang. Apabila diberi perhatian, diingatnya tentulah berkongsi impian - Anis Ayuni | Saat Kau Kata Cinta.
 
p.s Mood masih kelaut huhuhu minta maaf tak dapat blogwalking. Nanti bila dah back to normal, aku BW ok. Buat korang yang sudi bagi pendapat dalam entri INI, aku rasa aku dah tahu nak masak menu apa. Apa dia? Biarlah rahsia hehehe nanti aku kongsikan gambar masakan aku k hoho jangan gelakkan aku..sudah ler, korang gelak..aku cubit nanti haha :P

with love~rrp.cik itah

25 comments:

  1. Msti bz kan bab tu tda mood hhee

    ReplyDelete
  2. Saya pun mood tak menentu skrg ni . kelaut jugak .huhu
    salam kenal, done follow sini :)

    www.dismybelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sama la.. mood ke laut..ke gunung.. ke bukit bukau... melayang2... hihi...

    ReplyDelete
  4. semalam mama yang ke lauy, hari ni awak pulak ek.. eh, itah punya besday 5 hb ni kan.. mama 6 hb esoknya.. hihihi.. besday together gether kita...

    ReplyDelete
  5. Betul betul betul..rambut sama hitam hati lain2...

    ReplyDelete
  6. setiap org pendapt2 & pemahaman lain-lain

    ReplyDelete
  7. Salam Cik Itah ..shida singgah yer :)

    ReplyDelete
  8. @Norhasniza Khalid hehehe bukan 5 september mama..10 september hihi ^^

    ReplyDelete
  9. alahai. patotla xnampak akak comment. hikhik

    ReplyDelete
  10. Cheers Ita..jangan terlalu ikut perasaan k...

    ReplyDelete
  11. itulah sebabnya dalam islam... hubungan diantara lelaki dan wanita itu ada batasnya... sebab takut jadi gitu laa... :)

    ReplyDelete
  12. Tak sabar2 nak gelak nih..hahahaha

    ReplyDelete
  13. senyummm..jangan serabut2..hehe

    ReplyDelete
  14. masak best2 ckit..leh jamu mte..hehe

    ReplyDelete
  15. Haha. Ok tergelak. Mesti best punya la cik itah masak :)

    ReplyDelete
  16. kenapa tiba2 tak de mood nih..jgn lama-lama tau

    ReplyDelete
  17. sesekali rasa kelaut jugak kan mood kita nak BW.. huhu

    ReplyDelete
  18. samalah kita pun kak oii.. mood memang ke laut, sekarang rasa okay sikit dah .___.

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan dear...take care

    ReplyDelete
  20. terlupa....sesuatu..jgn lupakan sy

    ReplyDelete