Tuesday, August 5, 2014

Selfie Di Hari Raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Aku tak tahu nak kata apa..coretkan gambar sajalah. Fyi..ini first time aku pakai shawl huks macam tak kena ja..hhaha buruk muka haihh ^_^

ini kakak aku. belah kiri masih single..kanan tu dah kahwin hehe
kiri kakak, tengah adik, yang kanan tu hahh itulah pemilik blog ni :D
kak ngah dan aku
kiri tu adik, kanan kakak. dua-dua mereka ni dah kahwin. huuu langkah bendul adik aku :D
macam comel kan kitaorang? muahahha perasan!
paling depan sekali kak ngah aku, dia sekarang pregnant 4 bulan, ini kali pertama dia pregnant. yang mendukung tu kak long aku, dah kahwin tapi belum ada baby, takda rezeki lagi. yang didukung tu pulak anak adik aku..kuat meragam dia ni hoho


Gambar seterusnya..........
bersambung di entri akan datang hehehe. Nak upload sekali kat sini nanti lambat loading :D


with love~rrp.cik itah

26 comments:

  1. Hari raya hari tu, di FB meriah dengan selfie.. :)

    ReplyDelete
  2. mula mula pakai shawl memang cenggitu... tapi lama2 nanti kenalah jadinya...morning dearie...

    ReplyDelete
  3. saya pun tak pandai, tak suka pakai shawl
    muka bulat lebar je nanti

    ReplyDelete
  4. err., ni nk beraya ker nk berselfie., huhu

    ReplyDelete
  5. @fairus hahaaha..dah jadi trend selfie+ ni :D

    ReplyDelete
  6. Wah berselfie Cik Itah kita ni..hehe Comey2 belaka :) Slmt hari raya :)

    ReplyDelete
  7. keluarga bahagia.. hehe.. selamat hari raya ;))

    ReplyDelete
  8. wahh.. selfie2..

    kawen muda ekk? adk tuu kawen umo bape? indahnya kawen muda ^^

    ReplyDelete
  9. lya tak byk gambar selfie2 sibuk di dapur hheee

    ReplyDelete
  10. Asslmkm cik itah.. Waaa.. Sempat berselfie..
    Selamat hari raya.. :)

    ReplyDelete
  11. Berapa beradik cik itah ni cam ramai je dh kahwin, adik yg dah kawin tu mcm muda je, berapa umurnya. Ehh akak Jm nk tanya kad raya dh sampai lomEB

    ReplyDelete
  12. Wahh....selfie..selfie di hari raya..hehehe..lan sempat selfie beberapa kali jer..itupun upload kat IG jer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. @Jari Manis tak pasti pulak sis..itu alamat kat kampung..nanti sy cek dan info kat sis ya :))

    ReplyDelete
  14. Comel laaa Itah pakai shawl... serius... bila kita tak biasa tu yg kita rasa janggal... tapi lama2 nanti tak nampak kekok dah... ok jer tue... comeyyy :D

    ReplyDelete
  15. comei je aih pakai shawl pun..teruskan..hehe..

    ReplyDelete
  16. Eh, okay je pakai shawl. cantikk :)

    ReplyDelete
  17. Selfie raya..

    Klik-klik di sini...

    ReplyDelete
  18. Mula-mula pakai shawl memang rasa tak selesalah, tak cantiklah, tapi orang lain pandang, cantik je..hee.. ^_^

    ReplyDelete
  19. amboi.. kakak lagi excited selfie haha..

    ReplyDelete